Gentute injectate cu botox

Gentute injectate cu botox
  calendar_month        
Mauro Orietti-Carella, designer din Milano, confectioneaza accesorii cu stil folosind o tehnologie cu adevarat neconventionala pentru industria modei: foloseste injectiile cu Botox, foarte populare printre divele Hollywoodiene trecute de varsta primei tinereti.Orietti, care in trecut a fost dermatolog profesionist, a inceput sa experimenteze cu gentile acum mult timp. A descoperit ca injectiile cu silicon in pieile exotice de crocodil, piton, si strut cresc substantial calitatea pielii, facand-o mult mai moale, aproape ca si casmirul, iar culorile devin mai vii si mai aprinse.Pe langa calitatea deosebita a pielii, accesoriile lui Orietti-Carella ies in evidenta prin stralucirea lor unica, gentile fiind acoperite cu un strat special din praf de aur de 18 karate si argint.
80723.jpg
Prin aceste experimente cu botox, designerul a obtinut nu numai aprecierea iubitoarelor de accesorii unice, dar si foarte mult succes in cariera. Datorita procedurii patentate Mauro Orietti-Carella a devenit "capul" casei italiane de moda Zagliani, oferindu-i acesteia o noua viata dupa ce acum cativa ani se afla in fata disparitiei.

Creatiile designerului sunt populare printre celebritati precum Jennifer Lopez, Madonna, Kylie Minoque si Cindy Crawford.

Recomandari