Giulia Nahmany lanseaza bijuterii din cristale Swarovski

Giulia Nahmany lanseaza bijuterii din cristale Swarovski
  calendar_month        
Giulia Nahmany isi largeste sfera de activitate si, dupa Academia de Machiaj, deschide o noua afacere, destinata tot domeniului frumusetii.

Giulia va lansa maine seara, in cadrul unui eveniment exclusivist, prima ei linie de bijuterii bogate in cristale Swarovski, realizate manual, dupa indicatiile ei, de mestesugari iscusiti din Israel.

Linia de bijuterii include bratari, inele, coliere si cercei glamour.

Sunt sapte colectii diferite: Cleopatra, reprezentata de o multitudine coloristica a cristalelor, colectia Crystal, din cristale incolore, Champagne, in care se regasesc doar piese in culoarea piersicii, colectia Onyx, doar din pietre negre, coletia Ametist, in care a folosit doar pietre mov, colectia Turcoaz cu pietre turcoaz si o linie de accesorii din piele.

"Am ales sa lansez sapte colectii simultan pentru ca sapte este numarul lui Dumnezu, in care eu cred cu tarie. Colectiile mele de bijuterii exprima eleganta si rafinamentul intr-un mod accesibil oricarei femei.

Sunt un mod de a onora femeia, de a o pune in valoare. In orice femeie se ascunde o Cleopatra, o printesa, o regina, fiecare femeie are frumosul ei iar colectiile mele de bijuterii au scopul de scoate la suprafata trasaturile regale din fiecare", declara Giulia.

Linia de bijuterii Giulia Nahmany va fi lansata maine seara, la Aristocrat Events Hall, in prezenta mai multor reprezentanti din showbiz, oameni de afaceri si ambasadori.

Giulia isi va face o aparitie extravaganta, purtand o rochie comandata din Israel.

57205.jpg

Recomandari