Hainele cu dungi - ghid de purtare

Hainele cu dungi - ghid de purtare
  calendar_month        
Printurile geometrice si in special dungile se pare nu ies din trend nici anul acesta. Orizontale, verticale, pe diagonala, groase sau subtiri, continue sau intrerupete, dungile pot infrumuseta dar pot si strica un look. Afla cum sa porti hainele in dungi pentru a-ti pune corpul in valoare.

Cum sa porti hainele cu dungi

Dungile diagonale Acest fel de dungi aduc ochiul pe centrul corpului, creaza un look suplu, dau forma taliei si creaza o silueta de clepsidra. Avand atatea atuuri dungile diagonale se potrivesc tuturot femeilor care vor sa para mai slabe.

Dungile verticale Daca vrei sa pari mai inalta poarta o rochie cu dungi verticale. Daca vrei sa pari si ceva mai slaba cauta haine cu dungi subtiri sau cu un model in care dungile sa fie subtiri in centru si sa se mareasca gradual spre exterior.

Dungile orizontale Acest fel de dungi arata bine pe femeile slabe si cele inalte. Cu cat dungile sunt mai late cu atat mai mica vei parea.Pentru a crea o silueta cu forme feminine poarta o tinuta cu dungi late in talie si care se maresc gradual atat in jos cat si in sus.

Nu-ti fie frica sa porti dungi cu alte dungi. Ideea este sa le variezi dimensiunile si culorile.Pentru tinuta office poti combina o pereche de pantaloni evazati cu dungi albe verticale subtiri cu un blazer cu dungi in aceeasi culoare, dar mai late.

Pentru un look casual poti adopta stilul cruise. Combina un tricou alb cu dungi orizontale bleumarin cu perechea ta de jeansi.

Daca vrei sa faci un fashion statement combina o bluza cu dungi orizontale cu pantaloni cu dungi verticale.

Recomandari