In gradina de toamna a lui Christian Dior

In gradina de toamna a lui Christian Dior
  calendar_month        
Colectia haute couture toamna - iarna 2010 a casei Dior, prezentata saptamana trecuta la Paris, a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Critici si fani ai marcii Christian Dior au fost placut impresionati de vitalitatea si frumusetea rochiilor create de designerul John Galliano.

Colectia Dior pentru toamna acestui an este cat se poate de unitara, tema fiind gradina.

Se vad cu usurinta volumele lalea, in culorile lalelelor, cu imprimeuri lalele, curele din rafie ca si cum rochiile ar fi buchete de flori, pistil de decor si coafuri conice pe capetele manechinelor, pe care sunt asezate coifuri din celofan transparent.

Totul evoca laleaua creata, iar din loc in loc mai apar si sugestii de ciulini si maci, prin rochiile cu straturi de muselina creata.

Un adevarat festival al fustelor cu forme de lalea creata ajunse la maturitate, al bustierelor ikebana si al rochiilor garoafa!

De altfel, designerul John Galliano a si aparut imbracat intr-un costum de gradinar al reginei, pentru a-si saluta gradina si publicul.

O colectie extravaganta , feminina si jucausa. De altfel, cuvintele nici nu mai conteaza la vederea acestor creatii sublime!

81730.jpg



56591.jpg



81731.jpg

Recomandari