Incepe Romanian Fashion Week

Incepe Romanian Fashion Week
  calendar_month        
Romanian Fashion Week, cel mai longeviv si celebru eveniment de moda din Romania, da startul celei de-a XII-a editii.

Aceasta editie se desfasoara in zilele de 9 si 10 iunie a.c. la Iasi. Pe podiumul instalat la Sala Sporturilor din Iasi vor fi prezentate 33 de colectii, cu o sceno-tehnica de specialitate si o intreaga desfasurare de forte, asa cum ne-am obisnuit. Sunt prezenti, ca intotdeauna, 150 de tehnicieni si peste 300 de manechine.

Ca si la editiile trecute, Romanian Fashion Week a invitat peste 100 de jurnalisti din presa scrisa si televiziune si, tot ca in fiecare an mediatizarea evenimentului va asigura transmisiuni in direct, reportaje speciale, talk show-uri etc. RFW 2010 va fi reflectat, in cadrul parteneriatelor media, prin intermediul canalului TVR, prin grupul de presa Edipresse cu revistele Elle, Viva, Joy, Look si Avantaje si prin Adevarul si Adevarul de seara. Evenimentul va fi prezent in lumea virtuala prin intermediul site-ului de specialitate www.fashionandbeauty.ro si a site-ului www.121.ro, unul dintre cele mai cunoscute din Romania, dar si prin intermediul www.rfb.ro .

Intr-un an atat de dificil cum este acesta, cea de a XII-a editie a Romanian Fashion Week sta sub semnul atat de important si mai ales pozitiv al continuitatii, declara organizatorul Romanian Fashion Week, Irina Schrotter cea care sustine RFW alaturi de asociatia FIT- "Future In Textile". De aceea, in cadrul acestei editii vor fi prezentate colectiile pentru toamna/iarna 2010-2011 ale celor mai renumiti designeri din Romania, cei care au demonstrat ca au puterea sa mearga mai departe. Participantii la aceasta editie sunt:


Designeri RFW 2010 - Iasi

1. Adelina Ivan
2. Alina Botea
3. Alina Latan
4. Andra Clitan
5. Andreea Musat
6. Andreea Tincu
7. Cristina Nichita
8. George Hojbota
9. Irina Marinescu+twenty(2)too
10. Irina Schrotter
11. Irina Schrotter & Andreea Raicu
12. ISM
13. Jolidon
14. Kinga Varga
15. Lena Criveanu
16. Lucian Broscatean
17. Lucian Pop
18. Miau
19. Mihaela Glavan
20. Mircea Barbulescu
21. Mirela Diaconu
22. Papucei
23. Razvan Ciobanu
24. Stephan Pelger
25. Vuarnet by Stephan Pelger
26. Violeta Gaburici

Romanian Fashion Week este cunoscut ca fiind evenimentul care a generat cele mai multe nume noi in moda romaneasca. Designeri care astazi sunt deja renumiti s-au lansat la Iasi pe podiumul RFW. Evenimentul isi continua traditia, aducand in acest an si mai multe nume noi la sectiunea Debut. Veti putea urmari astfel colectii de la universitatile de arta din Bucuresti si Cluj ale studentilor si masteranzilor: ER Fashion by UAD, Alina Ene, Alina Popescu, Razvan Vasilescu, Sergiu Chihaia si Tatiana Strimbovschi.

Recomandari