Irina Lazareanu... made in Romania

Irina Lazareanu... made in Romania
  calendar_month   update 14 Nov 2006, ora: 14:50      
Irina Lazareanu este o romanca crescuta la Montreal si pe langa asta un model foarte cautat.

La cei 22 de ani ai sai are in spate prezentari pentru case precum Chanel, Karl Lagerfeld, Christian Lacroix, Fendi, JP Gaultier, John Galliano, Kenzo, Cavalli, Louis Vuitton,Lanvin, Versace, Emilio Pucci, Balenciaga si lista nu se opreste aici.

A avut prezentari la New York, Milano si Paris, ajungand chiar sa bata recordul avand 46 de prezentari intr-un sezon.

Irina a descoperit modellingul atunci cand a cunoscut-o pe Kate Moss. Spune despre ea ca nu a vrut niciodata sa devina model dar prietenia cu Kate a facut-o sa priveasca in aceasta directie.Cand a cunoscut-o pe Kate viata ei s-a schimbat total, Kate fiind atat de fascinata de ea, a ales-o pentru rubrica "Only Girl" din revista Vogue Franta, totul culminand cu aparitia Irinei pe coperta editiei Vogue Italia.

"Kate a fost ca o tornada in viata mea, prietena mea Kate m-a invatat tot ce stiu" declara Irina; ea spune despre Kate ca nu i-a influentat doar cariera ci si intregul stil de viata.

A studiat baletul la Londra, a aparut in campaniile publicitare de la Chanel, Just Cavalli, Gap, Mulberry si Anna Molinari, este muza lui Nicolas Ghesquiere, designerul de la Balenciaga, si mai nou s-a apucat si de cantat, a colaborat cu Sean Lennon pentru LP-ul pe care l-a lansat in septembrie anul acesta.

Irina este inca un exemplu ca in tara noastra se "fabrica" fete frumoase, talentate si cu mare priza la publicul din intreaga lume.

Recomandari