Irina Schrotter - Andreea Raicu

Irina Schrotter - Andreea Raicu
  calendar_month        
Dupa o colaborare care dureaza de aproape sase ani, timp in care s-a dezvoltat si o frumoasa prietenie intre cele doua, Irina Schrotter si Andreea Raicu au decis, la inceputul acestui an, sa devina si partenere in domeniul designului vestimentar. Asa s-a nascut linia IRINA SCHROTTER - ANDREEA RAICU, a carei lansare oficiala are loc in cadrul Romanian Fashion Week.

Tinutele acestei linii de pret-a-porter sunt extrem de feminine, la fel ca oricare creatie a Irinei Schrotter, dar poarta si amprenta stilului inconfundabil al Andreei Raicu, vedeta TV incununata de mai multe ori cu titlul de "cea mai eleganta vedeta feminina de televiziune".

De asemenea, odata cu lansarea liniei IRINA SCHROTTER - ANDREEA RAICU, toate doamnele si domnisoarele care-si doreau haine precum cele purtate de Andreea la emisiuni si diverse evenimente au posibilitatea concreta de a gasi aceste tinute in magazinele "Irina Schrotter" din intreaga tara.78590.jpg

78587.jpg78589.jpgIRINA SCHROTTER - ANDREEA RAICU
Coafura: echipa L`OREAL Professional condusa de Laurent Tourette
Machiaj: echipa L`OREAL PARIS condusa de Alexandru Abagiu
Incaltaminte: ANGELA INTERNATIONAL
Posete: ANA RINALDI


Aceasta colectie descrie perfect stilul vestimentar singular si personal al Andreei Raicu: o eleganta urbana, lipsita de ostentatie, un stil relaxat dar chic. Colectia sta sub semnul diversitatii avand in acelasi timp o linie unitara bine definita. O paleta cromatica in care predomina culorile preferate ale Andreei: rosu, albastru, galben si alb.

78588.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

La Zoo
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right