Irina Schrotter - Fashion Show

Irina Schrotter - Fashion Show
  calendar_month        
Joi, 8 decembrie, la Sala Polivalenta Bucuresti a avut loc prezentarea colectiei de vara 2006 a creatoarei de moda Irina Schrotter. Irina Schrotter se numara printre cei mai cunoscuti desingeri din moda romaneasca.

La prezentare au participat jurnalisti, creatori de moda si oameni din televiziune. Fondul muzical a fost sustinut live de Weather Girls, muzica vioaie dand o nota de originalitate.

Colectia prezentata de designer a reusit sa impresioneze prin explozia de energie, fiind dublata de ritmuri pline de viata. Irina Schrotter propune pentru acest sezon culori cum ar fi crem, violet, albastru ultramarin si roz. Aceste culori sunt aplicate atat pe rochii si fuste lungi cu multe volane, cat si pe pantaloni trei sferturi cu talie joasa.

In prima parte a colectiei designerul ne propune haine casual pantaloni lungi cu taietura drapata si talie joasa, fuste midi sau lungi completate de jachete sport de culoare crem.

Pentru cea de-a doua parte a colectiei au fost utilizate materiale scumpe folosite cu precadere pentru rochii de seara. Acestea au taieturi puternice in spate si volane in partea de jos. De altfel ceea ce predomina in cadrul colectiei este jocul plin-gol intre partea de sus a tinutei unde apar decolteuri si partea de jos unde apar volanele.

In ceea ce priveste accesoriile ne sunt prezentate genti din piele crem sau aurii cu buzunare proeminente. Incaltamintea prezinta un element spatial. Ghetele si pantofii au talpa inalta si sunt decupate in zona calcaiului. Sandalele sunt de asemenea cu talpa inalta si au barete subtiri de culoara inchisa.

Prin colectia sa, Irina Schrotter se adreseaza unei femei sexy si pline de energie. Atmosfera in care s-a desfasurat prezentarea a fost calda, ritmata si tonica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fondurile si proiectele europene in 2011
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right