Ivanka.ro - pentru femei ocupate

Ivanka.ro - pentru femei ocupate
  calendar_month        
Ivanka.ro este magazinul online de genti din piele gandit special pentru femeile care vor si stiu sa armonizeze nevoia de frumos, calitate si diversitate cu timpul limitat de care dispun pentru cumparaturi.

80435.jpgIn acest moment ai la dispozitie aproape 200 de genti din piele dintre care sa alegi realizate de designeri si producatori romani precum: Anna Rinaldi, Dada, Rapel, Gina Hess, Ravi Design etc. Pentru ca stim cat este de important sa ai toate informatiile inainte de a decide ce geanta vei cumpara, pe Ivanka.ro gasesti poze profesionale cu sistem de lupa cu exteriorul si interiorul gentilor, descrieri amanuntite, dimensiuni complete, date despre producator, tipuri de materiale, culori disponibile.Ivanka.ro iti livreaza geanta pe care o doresti in conditii perfecte de transport chiar acasa sau la birou, in functie de adresa specificata in comanda. Plata se face prin transfer bancar sau la livrare, dupa cum iti este mai usor. Ca sa poti comanda o geanta de pe Ivanka.ro nu trebuie decat sa te inregistrezi pe site, sa rasfoiesti paginile colectiilor si sa alegi ceea ce iti place.

80434.jpg


Pe Ivanka.ro primesti cadouri incepand de la prima comanda. Cerceii nostri de piele realizati manual au fost creati special pentru a fi oferiti gratuit odata cu gentile comandate. Inregistrarea pe site coincide cu intrarea in Clubul Ivanka care iti da acces la reduceri de pret pe baza punctelor de fidelitate pe care le aduni la fiecare comanda.


Ai o multime de argumente sa intri pe Ivanka.ro ca sa-ti gasesti geanta potrivita. In sfarsit, poti cumpara genti inteligent!

Castiga premiile oferite de Ivanka.ro!
Recomandari