Judith Leiber - Top 5 genti de cristal

Judith Leiber - Top 5 genti de cristal
  calendar_month        
Designerul ungar de genti Judith Leiber este cunoscut in toata lumea pentru posetele sale miniaturale, acoperite de cristale, adesea sub forma de animale sau fructe.

Posetele sale sunt atat de apreciate incat unele piese sunt incluse in colectiile permanente ale Muzeului de Arta Metropolitana ale institutului Smithsonian!

Nu e nevoie sa mai spunem ca posetele sale de seara sunt considerate cele mai tari posete couture facute vreodata, si mai jos vei vedea si de ce!

1. Geanta Imperial Delight

Pret: 4 495 dolari

Aceasta poseta are cristale cusute de mana, ce creaza un model floral multicolor, cu tulpini verzi ce se intrepatrund. Pana si manerul gentii are inserate cristale. Poseta este prevazuta si cu un lant daca vrei s-o porti mai jos.

56238.jpg


2. Geanta Scarlet

Pret: 5 695 dolari

Este o poseta unica, in forma de papagal. Are fulgii si coada foarte bine sculptate, incat ai putea crede ca e un papagal adevarat. Papagalul are ochi de onyx. Geanta se deschide printr-un dispozitiv pe care pur si simplu apesi, si este impodobita cu cristale multicolore austriece.

80853.jpg3. Geanta Rose

Pret: 3,575 dolari

Daca esti innebunita dupa trandafiri, acest accesoriu ar merge perfect cu tinutele tale florale. Poseta are chiar detalii ale frunzelor si petale sculptate de trandafir. Se remarca aceeasi incuietoare simplu de utilizat a posetei, care merge prin simpla apasare, fara sa ramana vreodata blocata.80855.jpg


4. Geanta Mosaic

Pret: 3 795 dolari

Aceasta geanta impodobita cu cristale austriece cusute manual, ce formeaza un model ca de mozaic, este dreptunghiulara si pur si simpu adorabila! Daca ai un gust pentru moda, trebuie neaparat s-o incerci, si cu siguranta iti va placea.

80854.jpg
5. Geanta Love Sonnets

Pret: 3 995 dolari

Geanta este in forma de carte, precum poti vedea, si cu siguranta iti va placea, caci are darul de a scoate la suprafata fetitele din noi. Totul e din cristal. E atat de draguta, ca-ti vine s-o mananci!
Recomandari