Jurnal de garderoba - Alina Tatar

Jurnal de garderoba - Alina Tatar
  calendar_month        
Alina Tatar - Brand manager Rimmel, Coty Romania

Sooo personal!

"Faster.Further.Freer." Aceasta este filozofia Coty Romania, o companie tanara, plina cu entiziasm, care demonstreaza ca avanseaza rapid, intr-o cultura a libertatii de creatie acordata fiecarui angajat. Pasiunea este un ingredient necesar pentru fiecare dintre cei care lucreaza la Coty: vii la birou cu entuziasm si cu gandul ca astazi vei fi mai bun decat ieri, sau nu mai vii deloc.

Pentru cine apreciaza libertatea si munca intr-o echipa frumoasa, cu personalitati distincte si mai putin regulile rigide, uniformitatea si maldarul de dosare? asa descrie brand managerul Rimmel profilul generic al celui care lucreaza la Coty.

78409.jpgOffice

Poate ca v-ati obisnuit cu eternele costume negre asortate mai mult sau mai putin cu perle, camasi scrobite etc. Ei bine, stilul meu e putin diferit: compania la care lucrez da liber creativitatii si din punct de vedere vestimentar: nimic nu ne este interzis, totul este permis atat timp cat ne simtim bine.

Pana la urma reprezentam Rimmel, un brand londonez, definit prin neconventionalitate si atitudine. Am foarte multe haine cumparate din strainatate, in special de la Londra. Jeansii au devenit deja clasici in moda, podiumurile sunt pline cu modele diverse purtate cat mai original, asa ca nu vad de ce nu i-am putea purta foarte bine si la birou.

Jeans Diesel, camasa H&M, bluza si cizme New Look.


78410.jpg

Casual

In timpul liber imi place sa ma joc cu tendintele, sa incerc lucruri noi, sa experimentez. Vreau sa evit banalul si sa incerc sa dau mai multa culoare si personalitate tinutelor mele. Imi plac contrastele, combinatiile ce par nepotrivite la prima vedere, lucrurile banale carora le dau viata tocmai aceste combinatii.

Vesta Zara, rochie New Look.

Seara
Neavand atat de multe evenimente care sa impuna o garderoba pentru seara, prefer sa achizitionez o tinuta versatila, care sa nu coste o avere, dar care sa spuna ceva despre mine atunci cand o imbrac. De exemplu, rochia pe care o port aici poate fi foarte bine combinata cu o bluza neagra sau bej pe gat si cu niste cizme lungi, pentru a o transforma intr-o tinuta de efect pentru o seara in oras cu prietenii.
Rochie Mango.
Make-up: Mirela Vescan, make-up artist Rimmel.
Locatie: Casa Bucur.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragoste romantica sau posesivitate
  • person

    "fericirea depinde doar de noi"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right