Jurnal de garderoba - Raluca Mandache

Jurnal de garderoba - Raluca Mandache
  calendar_month        
Raluca Mandache, Head Of Marketing, Corporate Banking ABN Amro este adepta stilului clasic, fara doar si poate. In oricare dintre ipostaze - costumul de birou, vestimentatia pentru timp liber sau tinuta de seara - nota de eleganta ramane un laitmotiv. La Raluca Mandache am descoperit o personalitate care se declina perfect pe conceptul de "eleganta activa". Asadar, pe Raluca o poti intalni la o conferinta de presa pentru lansarea unui produs corporate al bancii, la o discutie relaxata intr-o cafenea sau la o petrecere cu prietenii in Downtown, vineri seara. De fiecare data, te va surprinde ca o prezenta puternic feminina.


78162.jpg


Office
Tinutele ei de birou demonstreaza cel mai bine ca, intotdeauna, combinatia de alb si negru este o resursa inepuizabila de eleganta. Costumul negru impecabil este mereu un partener de incredere pentru Raluca, cu atat mai mult cu cat el se potriveste perfect contextului de business de fiecare zi. Accesoriile sunt elementul cheie pentru a da o nota mereu creativa tinutelor, cu o cromatica intotdeauna sobra. Asadar, bijuteriile discrete, ceasul cu personalitate, salurile vesele sunt elemente care ofera o noua interpretare tinutei clasice de la birou.

Tinuta
Costum ZARA
Bluza ZARA
Pantofi Franco Paolucci


78163.jpg

Casual
Pentru o seara petrecuta cu prietenii, jeansii se impun fara drept de apel. Apoi, culorile deschise si vesele sunt o completare perfecta pentru o tinuta comoda si foarte eleganta. Un element cameleonic aproape, camasa alba isi gaseste si in acest context un loc central si da un ton neutru. Pantofii sunt accentul care dau nota personala inconfundabila: foarte inalti si "foarte" portocalii. Pentru Raluca, cuvantul de ordine pentru aceste tinute este lejeritatea si de aceea merge intotdeauna pe un stil simplu.

Tinuta
Jeans Zara,
Camasa alba Zara,


After Hours
Raluca respecta definitia clasica a elegantei: rochia neagra simpla. Alegerea ei vizeaza intotdeauna o tinuta care pune in valoare nota feminina, prin simplitatea liniilor, finetea materialelor si puterea culorii. Pantofii se inscriu in aceeasi linie simpla si eleganta, singurul joc acceptat fiind contrastul puternic cu salul de culoare rosie si bijuteriile.

Tinuta
Rochie ZARA
Sal Pashmina
Sandale Madonette

Fotografii de Timi Slicaru

Sursa: The One

Recomandari