Karyatides by Claudia Castrase

Karyatides by Claudia Castrase
  calendar_month        
Atelier Claudia Castrase a prezentat luni, 10 decembrie, colectia de primavara - vara 2008, intitulata sugestiv Karyatides. Evenimentul a avut loc la Galeria Pogany, din incinta Teatrului National.

Claudia Castrase a absolvit Academia de Arte Plastice din Bucuresti in 2003- sectia moda. In 2004 deschide atelierul de creatie si productie "Atelier Claudia Castrase".

Din 2005 are numeroase colaborari ca asistent de costume pentru productii cinematografice, semneaza costumele la piese de teatru, iar piese vestimentare din creatia sa se regasesc in magazine de profil.

De asemenea, realizeaza creatia si productia pentru costume la diferite evenimente, printre cele mai recente fiind "Siab 2007" - pentru Mercedes.Anul 2007 a fost de departe cel mai prolific an in cariera Claudiei Castrase, confirmarea talentului sau venind in urma prezentarii colectiei de toamna-iarna intitulata "Smart Eyesight" in cadrul Romanian Fashion Week, Iasi 2007.

Dupa ce e numita de catre critici si publicatii de renume ca fiind revelatia Romanian Fashion Week 2007, Claudia Castrase este invitata cu colectia "Smart Eyesight" reinterpretata, la Best New Comers 2007 si la Ford Supermodel of the World 2007 .

Kariatydes este propunerea lansata iubitorilor de moda de Claudia Castrase pentru primavara - vara 2008, fiind prima ei prezentare personala, prilej cu care se va lansa oficial, alaturi de colectia mai sus-mentionata, si brand-ul Claudia Castrase.

Principala sursa de inspiratie si documentare este arhitectura si elementele decorative ale coloanelor Greciei antice. "M-a fascinat ideea "traducerii" cariatidelor intr-un context actual; femeia infatisata de mine in aceasta colectie este, asemeni cariatidelor, o imbinare de putere, gratie si sensibilitate."
(Claudia Castrase despre Karyatides)

Soarele mediteranean in toate ipostazele lui coloreaza subtil plaja de gri-uri a ansamblurilor vestimentare din voal, satin sau matase, prin introducerea unor nuante de orange, rosu, bleu, albastru sau marin.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

scrisoare orbului negru
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right