Kim Kardashian intruchipeaza diva anilor `60

Kim Kardashian intruchipeaza diva anilor `60
  calendar_month        
Kim Kardashian a ales sa isi promoveze noul parfum intr-un stil deosebit, inspirat de anii `60 si serialul Mad Man. Mai exact, frumoasa Kim a abordat stilul vestimentar al actritei Christina Hendricks, faimoasa pentru rolul Joan Holloway din filmul mai sus amintit.

Asadar, Kim Kardashian s-a identificat cu acei ani puternici din istoria Statelor Unite printr-o fusta bej croita pe stilul creion, o camasa alba semitransparenta, o curea portocalie, simpla, in talie, geanta de dimensiuni reduse si o pereche de ochelari, toate accesoriile fiind specifice anilor `60.

Totodata, Kim Kardashian pare sa fi fost influentata si de stilul Sophiei Loren de la vremea respectiva, iar fotografiile arata acest lucru cel mai bine.

Kim Kardashian impartaseste totul cu fanii de la Twitter
57072.jpg


Bruneta a fost atat de incantata de aceasta provocare, incat a promovat-o si pe contul sau personal de Twitter: "astazi am o sedinta foto, o reclama pentru noul meu parfum. Iubesc look-ul de astazi". Kim a mai precizat ca de machiajul sau, de asemenea specific perioadei respective, s-a ocupat make-up artistul Mario Dedivanovic.

In plus, Kim, care are o relatie foarte stransa cu fanii ei de pe Twitter, i-a incurajat pe acestia sa ghiceasca cine a fost sursa de inspiratie pentru look-ul respectiv, iar variantele au fost: Christina Hendricks, Sophia Loren , Rita Hayworth , Veronica Lake si Marilyn Monroe.

Kim Kardashian, parfumier si designer de moda
83194.jpg


Kim Kardashian este extrem de populara in America, in primul rand datorita faptului ca este una dintre cele 3 fiice ale lui Robert Kardashian, avocatul lui O. J. Simpson, celebrul jucator de fotbal american si actor in acelasi timp. De asemenea, Kim mai este cunoscuta si datorita relatiei stranse de prietenie pe care o are cu Paris, una dintre mostenitoarele imperiului Hilton.

Din pacate pentru ea insa, imaginea sa a fost promovata mai mult prin scandaluri (inclusiv unul sexual care include un film pentru adulti). Totusi, acum ea detine propria linie de parfumuri, este designer de moda, femeie de afaceri si producator executiv.


Autor: Corina Petrea

Recomandari