Laura Lazar

Laura Lazar
  calendar_month        
"O prezenta fresh si nastrusnica in peisajul modei romanesti." Absolventa a Facultatii de Jurnalism, a optat sa-si aduca o altfel de contributie la dezvoltarea presei: stilist pentru sectiunile de moda ale revistelor feminine.

Joy si Avantaje sunt doar doua titluri care au beneficiat in ultimii ani de profesionalismul si bunul ei gust. A colaborat cu diferiti artisti pentru a le forma o imagine de succes.

In 2005 a castigat "Premiul pentru cel mai bun stilist" la Bucharest Fashion Week. Dupa ce a tras cu ochiul in culisele modei - prezentari, cataloage, intalniri cu designeri consacrati, dupa ce si-a completat pregatirea profesionala cu cursuri la prestigioasa scoala milaneza Istituto di moda Burgo, Laura a facut pasul de la stilism la fashion design si isi prezinta acum prima sa colectie.

78524.jpg

78522.jpg
78523.jpgColectia "My immortal"
Coafura: echipa L`OREAL Professional condusa de Laurent Tourette
Machiaj: echipa L`OREAL PARIS condusa de Alexandru Abagiu


Am privit "Femeia cu umbrela" a lui Claude Monet ore in sir si pot spune ca aceea panza alaturi de o voce suava, este portretizarea perfecta a colectiei mele.

Intr-o epoca in care stilul urban a pus stapanire pe viata noastra, am simtit nevoia de o oaza de puritate, de feminitate, de inocenta senzuala. Am simtit nevoia de acel ceva care sa-mi confere liniste si astfel s-a nascut aceasta colectie. Din pacate in ziua de azi oamenii au uitat sa se bucure la vederea unei campii cu flori, a valurilor marii sau a norilor care capata diferite forme pe cer. Pentru mine a fost o provocare sa-mi pot transpune gandurile prin crearea unor modele, prin materiale sau culori. Din cauza asta am ales albul ca tema fundamentala a colectiei, pentru ca puterea cu care transmite mesajul inocentei, a linistei este incontestabila si va ramane nemuritor. Fiecare detaliu este gandit cu precizie si are o semnificatie aparte. Volanele si manecile incretite redau romantismul secolului 19. Materiale ca bumbacul brodat sau inul te duc cu gandul la natura, dantela ofera aceea pretiozitate regala, iar tul-ul este jucaus si copilaresc.

Este un look romantic, cu accente care dau o nota extravaganta ca sapca sau colanti, si chiar accente traditionale romanesti. Accesoriile si celelalte patru culori care se regasesc au un rol important in stilizarea colectiei si o intregesc intr-o forma absoluta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre biocampuri
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right