Little black dress PV 2011

Little black dress PV 2011
  calendar_month        
Little black dress, rochia neagra sau LBD - 3 denumiri pentru aceeasi piesa clasica a vestimentatiei feminine. Este atat de indemodabila, incat o regasim in fiecare sezon pe podiumurile prezentarilor de moda. Extravagante, intrigante si, desigur, captivante: descopera modelele de little black dress prezentate la Saptamana Modei de la Paris, care se vor purta in primavara-vara anului 2011!82202.jpg
LBD Chanel - eleganta

Broderii, lejeritate si eleganta sunt cuvintele ce caracterizeaza aceasta rochie neagra, marca Chanel.82199.jpg


LBD Valentino - transparenta

Valentino ne propune o rochie neagra lejera si transparenta. Ca de obicei, creatorul italian s-a gandit la ceva elegant si rafinat. Rochia este foarte sofisticata, in ciuda elementelor nude.
82200.jpg


LBD Vivien Westwood - infloritoare

Vei arata ca o "degetica" moderna in aceasta rochita ca o floare rock`n`roll, gratie inspiratiei creatoarei engleze Vivienne Westwood.


82201.jpg

LBD Louis Vuitton - japoneza

Rochia neagra creata de Marc Jacobs pentru Louis Vuitton seamana cu un kimono de gheisa. Modelul acesta de rochie este de altfel reprezentativ pentru intreaga sa colectie, in stilul etnic sic.


82198.jpg

LBD Loewe - inspiratie din anii `60

Loewe s-a inspirat din tendintele anilor `60 pentru a realiza aceasta versiune mini a rochiei negre. O versiune tinereasca, dar serioasa in acelasi timp.

82197.jpgLBD Lanvin - fermecatoare

Asimetria decolteului se asorteaza de minune cu drapajul bufant, care emana lejeritate si senzualitate. Alber Elbaz isi imagineaza mereu femeia Lanvin foarte seducatoare si nu ezita sa o imbrace in materiale fluide.82196.jpgLBD Pierre Cardin - volane

Pentru a reveni pe podium, creatorul Pierre Cardin a realizat o colectie de vara sub forma de retrospectiva, stralucitoare si lejera. Culorile aprinse si stilul pop caracterizeaza restul colectiei.
56720.jpg

LBD Alexander McQueen - extraterestra

Spiritul focului creator planeaza asupra acestei colectii Aleander McQueen pentru vara anului 2011. Regasim aceleasi siluete longiline, cu aluri extraterestre. Aici, demnul succesor al designerului a creat o rochie neagra cu alura baroca, realizata din floricele de piele.
Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pagina cu eroare
  • person

    "una palabra, no dice nada...y al mismo tiempo, lo esconde todo..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right