London Fashion Week

London Fashion Week
  calendar_month        
Dupa New York Fashion Week, a sosit momentul ca pentru luna septembrie Londra sa devina capitala internationala a modei.

Designeri celebri sau, dimpotriva, aflati la inceputul carierei in fashion si-au prezentat colectiile pentru toamna-iarna 2007/2008 si primavara-vara 2008.


79310.jpg
Matthew Williamson

Designerul prferat al unor nume celebre ca Madonna, Kiera Knightley, Kate Hudson, Mischa Barton, Sienna Miller si Demi Moore si detinatorul unui premiu Elle Designer of the Year in 2004, Matthew Williamson a fost unul dintre cei mai apreciati creatori de moda in cadrul prezentarilor din acest an.
Hainele ce poarta semnatura Matthew Williamson te fac sa te simti sexy si feminina intr-un mod foarte subtil, iar stilul sau cuprinde elemente hippy-chic, taieturi simple si in acelasi timp sofisticate, pliate pe diverse materiale pretioase.


79315.jpg79312.jpg
Luella

De la prima sa colectie, "Daddy I Want a Poney", la geanta Luella for Mulberry care a facut adevarate furori, evolutia Luellei Bartley a fost stralucitoare. Ultimele sale creatii reunite sub numele Foxy au toate la baza elemente foarte britanice: de la hainele de inspiratie country, la stilul urban, accente funky sau rock, tweed-uri Ballomral, rochii de cocktail decadente, creatiile Luellei socheaza prin imprevizibil si culoare.


79314.jpg79313.jpg
Jonathan Saunders

Fiecare piesa a colectiilor sale are la baza un print care sa se muleze perfect pe forma hainelor special concepute. Colectia prezentata la London Fashion Week a evoluat fata de colectiile sale de inceput, la forme si taieturi mult mai fluide si mai simple.

Culorile puternice si printurile, asociate unor croieli foarte simple il desemneaza pe Jonathan Saunder ca fiind castigator atat din punct de vedere estetic cat si comercial.79311.jpg
Armand Basi

In acest sezon, colectia Basi este o adevarata opera a contradictiilor. Materiale usoare impotriva texturilor mai grele, siluete masculine si note feminine date de volane si designurile romantice.

Aceleasi contradictii se intalnesc si in ceea ce priveste paleta de culori. Nuante de alb, gri, negru si albastr-cerneala contrasteaza cu tonuri fluorescente de oranj, verde sau roz.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cele 7 greseli care ii pun pe fuga pe barbati
  • person

    "fericirea depinde doar de noi"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right