Lost Highway - 50`s Rockabilly Love - Meli Melo 2013 PreSpring Collection

Lost Highway - 50`s Rockabilly Love - Meli Melo 2013 PreSpring Collection
  calendar_month        
Accepta provocarile acestui inceput de sezon si lasa treburile casnice deoparte! Poarta accesoriile vintage, tinuta cu influenta rockaA€A™n roll, imbinata cu elemente country si fii gata pentru o experienta de neuitat, la volanul unei masini glam&vintage!

Lost Highway te asteapta!


O colectie inspirata de femeia glamour, lipsita de prejudecati, indragostita de stilul anilor aA€A™50 si de masinile vintage.

Ea traieste cele mai frumoase momente, abandonand indeletnicirile gospodaresti si alegand sa calatoreasca, insotindu-si alesul inimii, pe drumurile fara de sfarsit, ale Americii.

Masinile vechi, inca mai poarta viu aerul anilor aA€A™50, pe sosea. Elementele grafice cu care sunt decorate, aripile, flacarile, dar si forma farurilor, reprezinta elemente de inspiratie pentru noua colectie.

86372.jpg

86370.jpgEa ramane pasionata de bijuteriile glamour, delicate, feminine, insa alege sa dea stilului ei o noua infatisare, combinand accesoriile vintage, cu detaliile noii colectii.

Flacarile sub forma de elemente grafice, piesele mecanice infatisand inele, coliere si cercei, contribuie la aA€Aan updated lookaA€At, la o aparitie indrazneata.

86371.jpg

86369.jpgDetaliile, texturile si materialele contribuie si ele la look-ul indraznet, la design-ul accesoriilor neconventionale, la tinutele pregatite pentru aceasta escapada aA€Aonce in a lifetimeaA€At: metale aparent neslefuite, texturi lucioase, plastic, cristale, piele.

58058.jpg

86368.jpgPoti incepe noul sezon, planuind calatoria vietii tale! America si drumurile ei fara sfarsit sunt acum mai aproape ca niciodata.

Ziua de plecare: 15 ianuarie 2013
Destinatia: magazinele Meli Melo aA€A" Paris si online, pe www.melimelo.ro si www.melimelo.eu

Photo: Gabriel Hennessey
Styling: Xiomara Orriols
Model: Crina Barbu
Make-up artist: Andra Manea
Hair- stylist: Liviu Cabaua (Laurent Tourette)
Recomandari