Luisa Spagnoli in Romania

Luisa Spagnoli in Romania
  calendar_month        
S-a deschis oficial primul magazin monobrand Luisa Spagnoli in Romania!


Locatia se afla pe Calea Victoriei la nr.60-64, magazinul bucurandu-se astfel de o pozitie deosebita intrucat apartine zonei considerata dintotdeauna centrul elegantei in Bucuresti.


O simpla privire catre vitrinele magazinului te transporta imediat intr-o lume unde gustul imbinarii tesaturilor, liniile elegante, culorice clasice da si cele indraznete iti reamintesc ca esti in fata unui brand "made in italy".


Hainele emana bun gust si eleganta, materialele sunt de cea mai buna calitate iar modelele nu te vor face cu siguranta sa treci neobservata. Odata ce imbraci o piesa Luisa Spagnoli esti sigura ca vei fi remarcata si ca vei face o impresie deosebita si de durata. Colectia se adreseaza atat femeilor mature cat si tinerelor, ceea ce o face sa fie o colectie perfecta pentru mama si fiica.
De patru generatii, incepand din 1907, familia Spagnoli s-a preocupat sa dezvolte produse inovatoare integrand talentul natural cu sistemele tehnologice cele mai avansate. Sediul societatii "Lusia Spagnoli" se afla in orasul Perugia iar cele peste 150 de magazine se afla in cele mai importante orase din italia dar si din estul Europei.


Daca fondatorii acestui brand s-au ocupat cu diversificarea produselor si a materilor prime urmarind cu atentie evolutia si tendintele pietii, actuala generatie a implementat noi strategii decomercializare aplicand o politica corecta a raportului calitate-pret.

Sursa: Georgiana Iordache

Recomandari