Melania Tucureanu for TINA R

Melania Tucureanu for TINA R
  calendar_month        
MELANIA TUCUREANU este la a treia participare la Romanian Fashion Week. Este absolventa a Universitatii de Arta si Design din Cluj si, incepand cu anul 2004, masterand al aceleiasi universitati. S-a alaturat echipei de designeri TINA R in august 2003.

Are numeroase participari la concursuri si festivaluri studentesti nationale si internationale intre anii 2002-2005. Participa la workshop-ul "La Folie de l`Evantail", realizat in colaborare cu Haute Ecole Francisco Ferrer, Belgia. Obtine premiul I in cadrul workshop-ului "Fashion Between the Past and The Future", organizat de fundatia Romualda del Bianco - Florenta, Italia.

In aprilie 2004 prezinta colectia "Alice versus Wonderland" realizata in colaborare cu TINA R, la Iasi Fashion Week, colectia este prezentata ulterior si in cadrul "Festivalului Studentesc de Arta" ? Parma, Italia. Participa la "Festival de la Roumanie", Rouen.

78516.jpg

78517.jpg

78518.jpgMELANIA TUCUREANU by TINA R
Colectia "Relevant disorder"
Machiaj: Mirela Vescan
Coafura: Dana Gottschling


Melania Tucureanu propune o colectie bazata pe inlocuirea liniei vestimentare tipice cu o dezordine controlata de atitudine, stil, tipare nonconformiste, o combinatie de elemente masculine si de inspiratie britanica, volumetrii si variatii de lungime.
Pornind de la produse clasice, colectia urmareste remodelarea si reformularea elementelor specifice garderobei feminine prin intermediul plierilor, torsarilor, sifonarilor sau suprapunerilor. Accentul cade pe prelucrarea denimului acesta devenind vedeta colectiei, accesorizat de raiat, tweed sau stofa masculina.
Masculine/ feminine, old/ new, order/ disorder - relevant disorder.


Recomandari