Mihaela Glavan si Alina Botea - o noua editie TouchedBy

Mihaela Glavan si Alina Botea - o noua editie TouchedBy
  calendar_month        
Alina Botea este designerul care semneaza creatiile din noua editie a proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in 2009.

Mini-colectia de pantofi a fost realizata ca o completare a colectiei Flying sunny day by Alina Botea (primavara/vara 2012), care a fost prezentata la Berlin Fashion Week.


Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Accesoriile imaginate de Alina Botea continua ideea imprimeului digital transpus intr-un design minimalist, in care se pune accent pe confort si calitate. Exuberanta cromatica pe care a adunat-o libelula in "zborul" vestimentar al colectiei pentru sezonul primavara/vara se regaseste si pe pantofii creati de Mihaela Glavan dupa designul Alinei Botea.

Proiectul TouchedBy va continua in septembrie cu creatiile lui Mihai Dobrovolschi, in octombrie cu designerul Lucian Broscatean, iar in noiembrie cu fotograful Alex Galmeanu.

83315.jpg

57114.jpgPrintre cei care au fost implicati in acest proiect se numara Adelina Ivan, Ana Alexe, Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Irina Schrotter, Lena Criveanu, Ovidiu Buta si Stephan Pelger.

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand - Sepala - in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atat in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Berlin Fashion Week). incaltamintea este realizata manual din materiale atent selectate pentru fiecare colectie in parte.

Brand-ul Mihaela Glavan a fost lansat oficial in 2008 (brand vandut in exclusivitate in showroomul situat in zona Unirii. Este destinat pentru comenzi speciale si prezentari de moda).

RSM (Reconstructed Style for Men) este linia de pantofi barbatesti, lansata oficial in cadrul Romanian Fashion Week, in 2007.

Pentru mai multe informatii, accesati www.sepala.ro si http://www.facebook.com/MihaelaGlavan.

Recomandari