Mirela Stelea, primul designer roman care prezinta la Dubai Fashion Week

Mirela Stelea, primul designer roman care prezinta la Dubai Fashion Week
  calendar_month        
Mirela Stelea se bucura de unul din cele mai fructuoase debuturi in moda romaneasca.

Dupa ce a lansat in premiera prima colectie Cruise din Romania si prima colectie integrala de salopete, Mirela Stelea da lovitura in Orientul Mijlociu.

Designerul roman este invitat sa prezinte noua colectie "Loose" in cadrul Dubai Fashion Week, unul din cele mai mari festivaluri de moda din lume, ce va avea loc in perioada 20-24 octombrie.Mirela Stelea va prezenta 20 de salopete din jerse si matase naturala in prima seara a grandiosului eveniment la care vor participa oameni de afaceri, critici de moda si pasionati ai domeniului fashion din peste 35 de tari straine.

Sotia lui Bogdan Stelea devine astfel primul designer roman care patrunde pe generoasa piata din New York-ul Orientului, asa cum este supranumit orasul de la Golful Persic.

Creatiile sale au fost admirate de cei din Dubai inca de vara trecuta de cand Mirela a realizat sedinta foto pe un iaht adus tocmai din Ibiza.

Designerul va pleca luni in Dubai urmand sa dea startul pregatirilor pentru prezentarea de moda.
Colectia "Loose" pe care o va prezenta la Dubai a fost lansata oficial saptamana trecuta, printr-o prezentare de moda realizata intr-un avion privat ce valoreaza peste 20 de milioane de euro.

Folosind materiale puternice precum jerse-ul sau delicate precum matasea naturala, noile Mirela Stelea surprinde prin originalitate, culoare, eleganta si lejeritate.

Colectia contine salopete realizate din jerse cu fir lame, material ce pune in evidenta silueta. Piesele vestimentare au culori tari si respecta tendintele actuale, de a folosi materiale cu fir metalizat. Acest tip de salopete cu aer funky sunt ideale pentru evenimente de seara si petreceri in club.

57222.jpgCea de-a doua jumatate a colectiei "Loose" contine salopete elegante, din matase naturala, material fluid, vaporos, cu aer de exotism. Salopetele avantajeaza aproape orice tip de silueta si reprezinta o alegere ideala pentru evenimentele pretentioase din viata oricarei femei.

Odata cu premiera noii colectii, Mirela Stelea si-a lansat si website-ul oficial, www.mirelastelea.ro, acolo unde publicul are ocazia sa analizeze in detaliu piesele vestimentare semnate de designer.

Mirela Stelea este absolvent al Institutului European de Moda din Barcelona si desfasoara in Romania si in Dubai o afacere de succes in domeniul fashion.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

My ex lua in joc
  • person

    "everything from everywhere"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right