Moda inspirata din jocurile olimpice

Moda inspirata din jocurile olimpice
  calendar_month        
Designeri de top ca Polo Ralph Lauren, Gucci sau Alexander McQueen au realizat de colectii sport inspirate din jocurile olimpice.

Colaborarile cum ar fi Stella McCartney si Adidas sau Alexander McQueen si Puma, fac ca piesele vestimentare sport sa fie si in ton cu trendurile.

Prada

Colectia primavara/vara Sport Tricks, inspirata jocurile olimpice, include genti din nylon, breloc de chei si tricouri printate cu ursuleti care participa la evenimente olimpice ca ridicari de greutati, judo, box, inot sau baseball. Colectia se vinde doar in Italia, Japonia si Orientul Indepartat.


80101.jpgGucci

I Gucci este primul ceas digital de la Gucci, scos la vanzare la pretul de 1.415 $ si este disponibil in toata lumea. Curea este din plastic in culoarea rosu si are pe exterior gravat logo-ul Gucci. Fata interiora a ceasului comemoreaza anul 2008 cu un logo in rosu si verde. Capacitatea high-tech ofera posibilitatea celui care-l poarta sa selecteze fusul orar al Beijingului.


80102.jpg

Polo Ralph Lauren

Ralph Luaren este brandul oficial care le ofera suport vestimentar echipei americane participante la olimpiada. Sportivii au purtat haine cu o taietura moderna, Ralph Lauren la ceremonia de deschidere iar la cea de inchidere tinutele vor avea o alura mai sportiva. Tinutele se gasesc de vanzare si in magazinele Ralph Lauren din America.80099.jpg

Puma

Cei de la Puma au provocat niste studenti sa realizeze cateva genti de lux inspirate din simbolurile olimpiadei. Astfel au iesit 3 genti Medalion Bag, Elastic Rng Bag si Olympic Ring Bag. Acestea sunt disponibile in concept store-urile din intreaga lume.


80100.jpg

3.1 Phillip Lim

In Colectia Synergy in Fashion a lui Phillip Lim se gasesc rochite inspirate din desingul mesei de ping-pong. Acestea sunt comfortabile, flexibile si ofera o buna mobilitate. Nuanta de roz a rochiilor este luata dintr-o floare populara din Asia, peonia.
Recomandari