Noile colectii Dan Coma, Dana Savuica si DaDa

Noile colectii Dan Coma, Dana Savuica si DaDa
  calendar_month        
Albul, materialele textile, galbenul electric sau formele nestructurate, care au fost foarte la moda vara aceasta, trebuie sa ia o pauza o data cu venirea toamnei.

Culorile, marimile si materialele s-au schimbat in noul sezon, iar creatorii va propun alte colectii in trend cu noile cerinte.

">79331.jpg

Cand va alegeti geanta de toamna, materialul din care ea este facuta trebuie sa fie unul extravagant, folosindu-se chiar si pielea de ponei, de elefant sau reptila ca in cazul acestei creatii Dana Savuica din piele de soparla.


"Se poarta calitatea, tuseurile fine, placute si materialele exotice. In special reptilele sunt foarte la moda, sarpele, crocodilul, dar si strutul", spune Coma. 79332.jpg

In privinta culorilor, sunt foarte la moda auriul si argintiul, mai putin culorile propriu-zise 2 cat mai ales nuantele. "Argintul devine gri, capata culoarea plumbului sau structura otelului. Auriul devine foarte palid, cu reflexe de argint", spune designerul. Intalnim si rosu, dar si interpretari ale lui, cum este cazul acestei genti in tonuri de visiniu si bronz create de Dan Coma.Toamna aceasta este si momentul in care revenim din vacante si gentile mici de peste vara trebuie sa fie schimbate cu unele care sa duca dosare si prezentari. Servietele de dimensiuni mari sunt in voga, asa cum este modelul Fame de la DaDa, disponibil in culorile negru, rosu si maro.

"Femeile de astazi sunt foarte ocupate, de aceea anul acesta sunt in voga gentile care le ajuta sa treaca cu eleganta prin toate etapele zilei, care se asorteaza la tinute sport la fel de bine ca la cele de seara", spune designerul.

Sursa: Berry

Recomandari