Noua colectie de bijuterii Edora

Noua colectie de bijuterii Edora
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Ian 2008, 08:57
       
Pentru o femeie, bijuteriile sunt la fel de importante ca si tinuta. Stim cu toate ca o bijuterie iti poate pune in valoare frumusetea si te poate ajuta sa fii in centrul atentiei atunci cand o porti.

Desi nu este usor sa iti alegi o bijuterie care sa te puna in valoare catat pe tine, cat si tinuta ta, noi iti venim in ajutor si iti prezentam noua colectie speciala de bijuterii de la Edora.

Sursa de insipratie a acestei colectii este femnitatea cu tot ce are ea mai spectaculos. Am pornit de la ideea ca feminitatea trebuie sa se reflecte in tot ceea ce poarta o femeie. Si cum am putea mai bine sa ne asortam femnitatea, decat cu o bijuterie?

Formele bijuteriilor Edora redau gratia, finetea, delicatetea, atributele eternului feminin.Colectia aduce un element de noutate si anume motivul spiralei al buclei metalice ce reproduce liniile fine ale corpului feminin. Este modul nostru de a celebra prin podoabe senzualitatea si frumusetea trupului feminin. Imbinarea unica de materiale si culori reaminteste de sensibilitatea, distinctia si balndetea laturii feminine a vietii.

Femeile pot fi puternice si prin armele subtile ale feminitatii. Designul original te duce cu gandul la femeia imprevizibila, jucausa, mereu surprinzatoare care gaseste in permanenta resurse pentru entuziasmul si curiozitatea sa.

Colectia are darul de a completa farmecul personal si magnetismul feminin. Ea lasa sa se manifeste liber spiritul mereu tanar al femeii fara varsta.

Prin aceasta colectie Edora demonstreaza din nou ca misunea sa este sa creeze bijuterii care se asorteaza cu tine.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere