O noua moda ii face pe multi "sa ridice din sprancene"!

O noua moda ii face pe multi "sa ridice din sprancene"!
  calendar_month        
Moda internationala a decis ca e timpul sa se ocupe si de sprancene.

Astfel, decizia creatorilor a fost ca in viitor sprancenele sa... dispara!

Din ce in ce mai multe modele isi albesc sprancenele pentru a le face invizibile.

Se pare ca sprancenele sunt acum considerate "par in exces".

Modele celebre precum Linda Evangelista sau Lily Donaldson sunt in prezent lipsite de sprancene.

In ultima campanie publicitara a casei Givenchy, 8 modele masculine si feminine se afla intr-un castel din Franta, imbracate curios de androgin, si lipsite de sprancene !

Trendul nu a venit insa din senin. Acum 3 ani, modelul Lara Stone si-a albit sprancenele la sfatul lui Carine Roitfeld, mult apreciatul editor al revistei Vogue din Franta. In acest an, ea a aparut la prezentarile toamna/iarna ale caselor de moda Chanel, Jean Paul Gaultier si Prada in acest fel, fara sprancene.

In plus, mult apreciatul model al anilor `90, Kristen McMenamy, acum in varsta de 42 ani, apare pe coperta revistei Vogue din Italia fara sprancene, la 17 ani dupa ce Karen Elson a popularizat look-ul, in timpul anilor grunge.Make-up artist-ul Pat McGrath, care a lucrat pentru show-urile Balenciaga si Prada, in timpul carora au defilat manechine fara sprancene, crede ca situatia economica grea ii face pe oameni sa fie acum mai nebuni si mai indrazneti.

In vremurile acestea grele pentru industria publicitatii, chipurile fara sprancene reprezinta si o cale extrema pentru un brand de a atrage atentia.

Sau, poate, pur si simplu s-a ajuns la concluzia ca nu mai avem nevoie de sprancene...

Expertii ne sfatuiesc ca, daca dorim sa urmam acest trend, sa le vopsim mai intai intr-o culoare mai deschisa, spre blond, si sa nu recurgem la solutii extreme, precum epilarea lor.

Sprancenele ii confera expresie fetei, iar indepartarea lor face ca machiajul sa fie mai greu de realizat, chipul aratand mai dur.

Oricum, noul look nu se recomanda celor cu forma fetei rotunda, lunga sau daca ai baut prea multe pahare de vin.

Recomandari