O rochie, 3 tinute de sarbatoare

O rochie, 3 tinute de sarbatoare
  calendar_month        
Tine-te bine, deoarece valsul festivitatilor de iarna e pe cale sa inceapa! Cine in familie, cu prieteni si colegi de serviciu: trebuie sa ai o tinuta noua si deosebita de fiecare data.

Dar pentru a straluci nu e nevoie sa-ti cheltui prima de sfarsit de an! Ca sa-ti facilitam misiunea stilistica, am alcatuit 3 tinute superbe plecand de la aceeasi little black dress. Urmeaza ghidul!


56776.jpg

Sarbatori rock

Auriu pe negru e o combinatie de efect! Imbracata cu aceasta tinuta, vei fi sufletul petrecerii. Cerceii de aur cu model special merita niste botine cu accente aurii. Pregateste-te sa-ti faci o intrare remarcabila!

82399.jpg

Romantico-fatala

Ciorapii sexy care iti imbraca picioarele reprezinta accesoriul perfect pentru romantizarea unei rochii sobre. Acest model parcurs de trandafiri va fura cateva priviri! Nora finala: pantofi de un rosu aprins si o brosa luxoasa, pentru ca e Craciunul!


82398.jpg
Cochetarii in violet

Pentru serile mai relaxate, accesorizeaza la rochia neagra o pereche de pantofi cu talpa plata din piele lacuita si o vesta confortabila si colorata. Pentru un plus de originalitate, adauga o bijuterie sic sau niste pene de paun in par.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

C.V.-ul cartea noastra de vizita.
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right