Palarii de vara

Palarii de vara
  calendar_month        
In moda de la noi, palariile nu prea isi gasesc locul decat vara. Iata ce palarii se poarta in acest sezon si cum le poti potrivi cu tinuta.


Palaria cu boruri largi
79957.jpg

Daca vrei sa fii seducatoare pe plaja poarta o astfel de palarie. Aceasta nu va lasa privirile indiscrete sa-ti vada chipul si te va proteja si de soare.

Asorteaza palaria cu geanta de plaja daca esti in costum de baie, cu o curea daca esti in rochie sau cu pantofii daca esti intr-o salopeta. Michael Kors, Bendelisi si Badgley & Mischa au adoptat aceste palarii in colectiile lor.
Basca

Daca vrei sa obtii un aer strengaresc, pune o basca pe cap. Biba a adaugat modelelor si pantaloni cu talie inalta si gata: pionierul contemporan a renascut. La o petrecere vei face furori.

79955.jpg


Turbanul

Accesoriu pentru cap folosit de turci este in voga anul acesta pe plan international. Asa ca, daca ti-ai uitat palaria de plaja, poti oricand sa-ti infasori o esarfa pe cap si sa arati sic.
79956.jpg

Palaria mini

Daca nu-ti sta bine cu o palarie cu boruri largi, incearca o palarioara mulata pe forma capului. Le poti folosi pe plaja, pentru a preveni insolatiile cat si la un eveniment de seara, daca sunt din materiale pretioase si accesorizate cu cateva bijuterii.
Recomandari