Pantalonii cu talie inalta revin

Pantalonii cu talie inalta revin
  calendar_month        
Panatalonii anilor '70 au revenit in moda actuala.

De pe la mijlocul anilor '90 pantalonii cu talie joasa si foarte joasa au comandat trendul pantalonilor.

79927.jpg


Acest trend, foarte sexy de altfel, nu avantajeaza multe femei, mai ales pe cele mai grasute, iar jeansii cu talie foarte joasa nu sunt o idee buna pentru tinuta office.

Actrita Sarah Jessica Parker declara ca nu considera ca pantalonii cu talie joasa sunt potriviti pentru varsta ei.

In schimb, pantalonii cu talie inalta stau bine pe majoritatea femeilor si dau iluzia de inaltime. Daca acestia mai sunt si evazati , ei vor crea o silueta lunga si slaba.

Datorita faptului ca jeansii cu talie inalta se inchieie in cea mai ingusta parte a trunchiului tau, aceastia subliniaza curbele corpului.
Sunt ideali pentru femeile cu curbe feminine care isi vor putea accentua aceste linii si pentru femeile cu forme baietesti care vor sa obtina o figura de clepsidra.

Daca ai soldurile mari, cauta astfel de pantaloni dar cu buzunare la spate mai mari sau detalii ca nasturi inspirati din stilul maritim sau mici buzunare dispuse in fata. Aceste amanunte vor distrage atentia de la marimea soldurilor.

Daca vrei sa deghizezi un posterior mare, alege pantaloni cu cat mai putine detalii la spate. Pantalonii cu talie inalta accesorizati cu o curea merg foarte bine la serviciu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right