Parul impletit: marea tendinta in primavara-vara 2010

Parul impletit: marea tendinta in primavara-vara 2010
  calendar_month        
Des remarcat pe podiumul festivalului de moda de la New York din acest an, parul impletit se adapteaza in orice situatie. In ambianta casual, alege impletitura neglijenta sau cozile rare, iar in medii mai sic fa-ti cozi africane, inalte sau in coc.

Iata ce ne-au aratat creatorii de moda la New York!

1. Cocul impletit: Zac Posen

La Zac Posen, coada de cal e prinsa in varful capului, apoi e impletita si legata sus, pentru a forma un coc sic. Pentru stilizarea cocului se adauga franjuri in diverse culori. Pentru rezistenta coafurii, parul trebuie intins inainte si dat cu gel fixator.


80899.jpg

2. Impletitura neglijenta: Alexander Wang

La Alexander Wang, parul impletit capata o alura "Lara Croft" in versiune sic. Pe parul lung impletitura este neglijenta, relaxata, purtata intr-o parte. De retinut: cu cat coada este impletita mai relaxat, cu atat mai bine!


80898.jpg
3. Impletituri africane: Diane Von Furstenberg

In backstage-ul creatoarei de moda Diane Von Furstenberg, impletiturile se fac pe ansamblul podoabei capilare. In prima etapa se separa suvitele, apoi parul e impletit de la radacina pana la varfuri, in codite subtiri. Stil etnic sic garantat!

56260.jpg
4. Impletitura inalta: Lacoste

Pentru a fi eleganta in orice circumstanta, aceasta impletitura inalta este ideala. Parul este tras in varful capului si prins intr-o parte, in coada de cal, apoi se impleteste ferm. Daca vrei ceva mai original, poti adauga o banderola sau, si mai bine, o diadema.

80897.jpg

5. Impletituri rare: Max Azria

Aici cozile impletite nu constituie decat o etapa in realizarea unei coafuri naturale. Totusi, ne place dezinvoltura cozilor, facute in tendinta hippie sic. Cozile facute ici-colo sunt legate cu elastice subtiri, colorate.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right