Planul de atac pentru perioada reducerilor

Planul de atac pentru perioada reducerilor
  calendar_month        
Urasti sa-ti pierzi timpul prin aglomeratia din magazine, fara sa stii de fapt ce urmaresti? E perioada reducerilor, deci trebuie sa-ti reinnoiesti garderoba. Urmeaza sfaturile noastre pentru a face afaceri bune!

Lucruri indispensabile de cumparat la reducere

O pereche de jeansi
Opteaza pentru o forma si o culoare care sa te avantajeze. Jeansii trebuie sa fie in primul rand comozi.

Cizme
Iarna nu s-a sfarsit, deci mai ai inca timp sa profiti de cizme. Opteaza pentru un model din piele, cu talpa de calitate.

Indispensabila rochita
Nelipsita in garderoba, feminina si usor de purtat pentru orice silueta, rochia este inscrisa pe lista de shopping a reducerilor. Cel mai important e ca forma ei trebuie sa te avantajeze.

Un palton dragut
Paltonul chiar merita cumparat la reduceri, caci este o piesa pe care poti conta multi ani de-acum incolo. Opteaza deci pentru un palton de calitate buna: gandeste-te ca e primul lucru pe care oamenii il observa la tine.

Nebunia desuurilor
Cauta in magazinele de lenjerie, in hipermarketuri pentru a gasi desuuri dragute la preturi minime. In timpul reducerilor, iti poti achizitiona usor sutiene, string-uri si chiloti la preturi reduse cu 70%.

Porunci de shopping

Fa-ti curat in garderoba
Sifonierul sta sa cada pe tine si cu toate astea ti se pare ca nu ai nimic de imbracat? Aranjeaza-ti hainele, arunca ce nu-ti mai trebuie si fa recensamantul astfel incat sa nu-ti mai cumperi un al 10-lea pulover cu decolteul in V.

Fa-ti socotelile cu banii
Pentru a merge linistita la cumparaturi trebuie sa stii de cati bani dispui.

Trezeste-te devreme
Magazinele deschid devreme, si cu cat ajungi mai repede acolo, cu atat locul va fi mai gol, vanzatoarele mai amabile si masurile cat mai multe.

Cumpara in primele zile
Ai vazut o pereche de jeansi acum o luna si stii ca ai neaparat nevoie de ea? Nu-ti asuma riscul sa ti-o "sufle" altcineva din fata!

Ofera-ti o piesa de designer
Reducerile reprezinta momentul perfect pentru a-ti oferi o haina inaccesibila in restul anului. In loc sa-ti iei mai multe lucruri de care nu ai atata nevoie, poti sa-ti oferi ceva de vis.

Nu-ti cumpara pantofi prea mici
Sau un pantalon prea mare, sau o rochie prea mulata! Chiar daca e redus, nu trebuie sa cumperi orice!

Cumpara-ti piese de baza
Fereste-te de tendintele momentului, care sunt adesea foarte reduse. Intrebarea care se pune e de fapt: vei mai purta lucrul acela si iarna viitoare? Sau: ce ar spune despre asta cea mai buna prietena a ta?

Fa afaceri bune la final
In ultima saptamana de reduceri, articolele sunt reduse cu 70, 80, 90%. Intra in magazine fara sa cauti nimic special si poate vei gasi cateva comori uitate pe rafturi!

Pune pe tine o tinuta adecvata de shopping
Un tricou si o pereche de colanti reprezinta tinuta perfecta de mers la cumparaturi. Astfel vei proba produsele fara sa pierzi timp la cabina.

Autor: Nuage

Recomandari