Poarta jeansii iubitului

Poarta jeansii iubitului
  calendar_month        
O tendinta pentru 2009 este purtarea jeansilor iubitului, adica acei jeansi largi, care stau umflati in fata, nu iti subliniaza formele feminine si pe care trebuie sa-i sufleci pana deasupra gleznei intrucat sunt prea lungi si nu vei dori sa te impiedici in ei.

Nu lua mot-a-mot sintagma jeansii iubitului, mai ales daca ai un iubit masiv. Daca vrei sa adopti trendul cumpara-ti jeansi de la standul de baieti si ia-ti unii usor mai mari decat marimea pe care o porti in mod obisnuit pe care accesorizeaza-i cu o curea. Sau daca nu vrei sa dai prea multi bani pe ei, mergi in magazinele cu haine vintage. Mai mult de 30 lei nu vei da pe ei.

Vedete ca Lindsay Lohan, Katie Holmes, Reese Whiterspoon sau Jennifer Aniston deja ii poarta in incercarea de a impune un trend. Multi critici de moda au pus-o pe Katie Holmes la categori look de vagabond si asta nu intr-un sens bun.
80270.jpg


Daca vedetele poarta astfel de jeansi atunci trebuie sa ne gandim ca in spatele acestui trend sta de fapt un desginer sau o casa de moda. In colectia DKNY primavara/vara 2009 poti vedea, un caz singular, cei drept, de jeansi barbatesti. Combinatia gandita a fost jeansi barbatesti si top fara bretele si vaporos.

Cred ca multe femei vor ezita sa adopte acest trend, de frica pierderii feminitatii. Trebuie sa ai ceva spirit rebel in tine pentru a purta jeansii supradimensionati.

Daca vrei sa adopti acest fel de jeansi trebuie sa fii foarte atenta cat de mari sunt si cu ce ii combini. Nu vei dori sa arati ca bagata intr-un sac sau sa dai senzatia de look neglijent. Trebuie sa obtii un look general feminin, chiar daca mai dur. Poarta un top mulat, unul cu print floral sau orice consideri ca iti pune in valoarea formele feminine.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pasiuni
  • person

    "at one point, everything you did was exactly what you wanted."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right