Poseta de sarbatoare - Plicul

Poseta de sarbatoare - Plicul
  calendar_month        
E sarbatoare, e timpul pentru petreceri. Au trecut prima, a doua, a treia zi de Craciun, dar pana la anul nou mai sunt atatea zile de petrecere si atatea vizite de facut... Asta bineinteles incluzand seara cea mare dintre ani, cand toate ar trebui sa aratam impecabil.

In aceasta perioada a anului cea mai potrivita poseta este PLICUL.

Este piesa care intregeste puzzle-ul pentru tinuta de Revelion, pentru ca nu poti sa cari o geanta foarte mare dupa tine la o petrecere sau mai rau, sa o asortezi la o rochie de seara.

78881.jpg


Sa uitam de gentile imense de strada care nu fac altceva decat sa ne aduca aminte de serviciu, de munca, de oboseala, si noi nu vrem asta! Noi vrem sa petrecem in aceasta perioada, sa dansam si sa ne distram cu prietenii sau familia si nu o sa lasam o geanta imensa sa ne traga in jos... la propriu. Lasa acasa agenda, telefonul de serviciu, grijile, lucururi inutile, plicul este tot ce ai nevoie in aceasta perioada a anului, la fel si lucrurile care incap in el: telefonul mobil (doar pentru telefoane de urgenta, in cazul in care apare vreo petrecere neplanificata sau o sa ai de facut niste rezervari la restaurant), banii, cheile si rujul.

78880.jpgPlicul este o geanta cu o nota festiva, stralucitoare si pe deasupra mai este si foarte la moda. A, si sa nu uit un detaliu foarte important, e mult mai ieftin decat o geanta mare. Motivul il deduceti si singure... e mult mai mic!

78882.jpgFormele sunt diverse, iar materialele la fel: piele normala de sarpe sau crocodil, lac, dantela, saten, catifea, pietate, animal print, din metal sau perle, auriu, argintiu, negru, rosu, verde sau mov, patrat sau rotund. Indiferent de forma, plicul este foarte trendy si te vei simti ca o vedeta de pe covorul rosu.

Recomandari