Redesign Yourself - Second edition

Redesign Yourself - Second edition
  calendar_month        
Sambata, 28 aprilie, intre orele 12:00- 20:00, va asteptam la Purple Club ( fostul club Shade), bulevardul Magheru , nr. 24 va avea loc a doua editie a targului Redesign Youreself.

Redesign Yourself! invita sexul frumos, si nu numai, la un exercitiu de creativitate. Cu ocazia editiei a doua, dorim ca toti invitatii sa se reinventeze, sa iasa din anonimat. Ce facem noi pentru a va ajuta? Nimic mai simplu! Am adunat tineri designeri talentati ce va vor pune la dispozitie creatii inedite si sfaturi utile pentru a va redescoperi, pentru a scoate la suprafata personalitatile voastre.

57580.jpg


Si pentru ca dorim sa fim la inaltime si la cea dea doua editie, am invitat special pentru voi fashion designerul Denis Predescu, care va avea amenajat un corner cu creatiile lui. Un mic colt, parca desprins din paradis, va va incanta privirile cu ultimele creatii vestimentare care va vor vorbi despre ce insemna frumosul.

Surprizele acestui eveniment nu se opresc aici. La sfarsitul zilei vom organiza o tombola unde vor participa toti vizitatorii din timpul zilei.

Eveniment sustinut de Metropotam.ro, Avon si Battery+

Parteneri Media: Bussines Women, mayra.ro, Revista Atelierul, Stilfeminin.ro, Gabro.ro, kudika, Envy.ro, Hyperstreet.ro, Fpeople.ro, Metropotam, Anyplace.ro, Hipmag.ro, Modernism.ro, Ele.ro, Pourelle.ro, DivaHair, Rumours Magazine, Ciao.ro, Renne, Fashion Life, Read my mynd, Tribute to you.ro.
Recomandari