Rochia de cocktail

Rochia de cocktail
  calendar_month        
Rochia potrivita masurii tale

Daca esti ezitanta in ceea ce priveste alegera rochiei de cocktail, iti recomandam urmatorii pasi. Sigur vei gasi rochia perfecta de seara.

Pasul 1: Masura potrivita

Toata lumea uraste masurile, iar cand vine vorba de rochia de cocktail iti vine s-o iei la sanatoasa, deoarece pentru o astfel de piesa vestimentara iti trebuie ori masura perfecta ori o forma de zile mari. Recomandat este sa mergi la un croitor care sa te masoare professional. Vei fi surprinsa sa vezi care sunt adevaratele tale masuri. Cu aceste informatii te vei descurca mai usor in gasirea rochiei perfecte.

Pasul 2: Selectia rochiilor

In descoperirea rochiei desavarsite trebuie sa tii cont si de forma corpului tau si care e cea mai atractiva parte din el. Astfel zonle mai putin atractive le vei ascunde iar pe cele sexy le vei scoate in evidenta.


Rochia in forma de A iti permite sa te concentrezi pe bust si mascheaza zona de jos printr-o forma evazata. Acest tip de rochie este recomandata femeilor cu solduri, coapse mari sau un posterior sau chiar o burtica ceva mai mare decat in mod normal.

Rochia cu talie inalta, schimba punctul focal de pe bust pe solduri si picioare. Ajuta si femeile cu burtica, pentru ca o astfel de rochie forteaza ochiul sa se uite in sus mai degraba decat in jos.

Daca nu esti interesata sa-ti arati bustul, cauta o rochie care ofera o priveliste lunga. Pentru persoanele inalte o rochie dreapta si lunga este perfecta. Acest tip de rochie poate ajuta si persoanele scunde, care vor sa arate mai inalte.

Te mai poti gandi si la zona gatului. O linie dreapta va indrepta privirea spre gat si fata, iar o linie in V va atrage ochii catre piept.

Pasul 3: Shopping stilat

Oricare ar fi forma corpului tau, tine minte intotdeauna sa cumperi o tinuta care-ti place. Trebuie intai de toate sa fie pe placul si stilul tau. Indiferent daca esti o femeie cu forme voluptoase daca te simti tu bine in ea, atunci este perfect.

Daca cumperi online, vezi care e politica firmei in ceea ce priveste returnarea produsului, in caz ca nu esti multumita sau iti trebuie alta masura.

Recomandari