Rochia din pixuri - demna de Lady Gaga

Rochia din pixuri - demna de Lady Gaga
  calendar_month        
A fost nevoie de 640 ore pentru a coase cele 1 200 pixuri Bic pe aceasta rochie extraordinara, care este batuta si cu 2 000 cristale, fapt pentru care valoreaza 10 000 lire. Rochia a fost creata pentru a sarbatori cea de-a 60-a aniversare a companiei Bic.

Ea cantareste 3.5 kilograme, dar, potrivit declaratiei designerului ei, Annette Carey, este complet purtabila.

Annette Carey, care a mai facut in trecut rochii si pentru vedete, inclusiv pentru manechinul Rachel Hunter, spune ca ultima ei creatie, realizata pe marimea 10, ar fi perfecta pentru o celebritate excentrica, precum Lady Gaga .

56932.jpg

Vorbind din studioul ei de design din Butler`s Wharf, South East London, doamna Carey a explicat: "Am dorit sa creez ceva incredibil din pixuri.

Am luat un obiect iconic de zi cu zi, pe care probabil ca l-a folosit toata lumea cel putin o data, si l-am transformat in ceva extrem de frumos.

Rochia este creata pentru a putea fi purtata si ar fi perfecta pentru cineva care are o latura a personalitatii mai salbatica, mai taioasa."82857.jpg


Doamna Carey a mai adaugat:

"Am fost incantata sa lucrez alaturi de Bic pentru crearea acestei rochii aniversare."

Corpul principal al rochiei este facut din matase 100% si tulle.

A fost nevoie de 13 ore de munca zilnica pentru a coase aceasta rochie.

Ea este expusa in cadrul evenimentului Inkspiration: Story of BIC Cristal de la Museum of Brands, Packaging and Advertising, West London, timp de o luna incepand cu 1 aprilie.


Autor: Nuage
Recomandari