S-a deschis prima locatie cu produse exclusiv Ideal Boutique!

S-a deschis prima locatie cu produse exclusiv Ideal Boutique!
  calendar_month        
S-a deschis prima locatie de prezentare cu produse exclusiv Ideal Boutique. Noul sediu este situat in Bucuresti, pe Splaiul Unirii 6, bloc B3A, la etajul 5.

Aici puteti descoperi produse noi, colorate, realizate din piele naturala, de calitate. Colectia de toamna-iarna include atat piese clasice: genti office, plicuri colorate sau sobre, portofele inteligent compartimentate, curele medii sau subtiri, cat si piese-statement, precum gentile over-sized, plicurile cu aplicatii metalice sau accesorizate, ori portofelele cu imprimeuri in piele.

Locatia este situata pe partea cu Hotel Horoscop, mergand catre Camera de Comert si Industrie Bucuresti. Cofetaria de la parter este un bun punct de reper, adresa este centrala, accesibila, vizavi de Unirea Shopping Center.

O sesiune privata de shopping in afara orelor de program sau o intalnire informala intre prietene?

Cei de la www.idealboutique.ro sunt deschisi la orice propunere de smart shopping neconventional. Se pot organiza sesiuni private de cumparaturi, iar grupurile beneficiaza de discounturi importante. Programul este de luni pana vineri intre orele 12-19:00, insa acesta poate fi personalizat la cerere.

57875.jpg

Recomandari