Sandale care te scot din anonimat

Sandale care te scot din anonimat
  calendar_month        
Vara este aproape instalata si incepem rand pe rand sa ne scoatem de la pastrare sandalele de anul trecut.

Ne bate gandul sa dam o raita si prin magazine sa vedem ce putem sa ne cumparam deoarece modelele de anul acesta sunt tot mai indraznete si mai pline de atitudine. 80713.jpg


80714.jpgSandalele si papucii inspirati din moda punk, decupati, accesorizati cu tinte si lanturi sunt o categorie pe care o vom intalni des in aceasta vara, Giuseppe Zanotti reprezinta cu succes acest segment.

Pentru petrecerile elegante neaparat trebuie sa purtati sandale cu catarame pe glezna deoarece acestea subtiaza si adauga o doza de mister. Jimmy Choo este doar unul dintre designerii care au imbratisat acest trend.80712.jpgSandalele tip gladiator sunt inca la moda, dovada stand colectia Givenchi si Miu Miu pentru vara 2009.

Se mai poarta incaltamintea cu toc inedit in forma de statuete, forme geometrice sau platformele neobisnuite, Christian Laboutin surprinde si de aceasta data.

Pont: Dupa cum observati, trebuie sa va faceti curaj si sa purtati tocuri sau sandale cu atitudine, balerinii simpli nu mai sunt in trenduri.

Recomandari