Sandalele din plastic: soc & sic!

Sandalele din plastic: soc & sic!
  calendar_month        
In vara lui 2010 sunt la moda sandalele din plastic, care sunt atat practice, cat si extrem de sic!

Ralph Lauren, Vivienne Westwood, La Redoute, Grendha Jelly sunt doar cateva dintre casele de moda care au propus in aceasta vara sandalele din plastic.

Sigur iti amintesti de faimoasele sandale din plastic din vremea vacantelor de vara din copilarie! Doar ca acum, "meduzele" arata bine!

Descopera tendinta "jelly" pentru orice buzunar!


56538.jpgTsuru by Mariko Oikawa: sandale cu platforma

Tanara creatoare japoneza ce realizeaza mereu un univers oniric, feminin si colorat, propune acum aceste sandale din PVC in culori acidulate pentru ca femeia ce le incalta sa se simta bine si energizata din cap pana-n picioare!

Nume: Freya
Pret: 225 euro81593.jpgRalph Lauren: sandalele verii

Cat de departe sunt vremurile in care tipam si plangeam pentru a evita sa purtam sandalele din plastic, in care transpiram si ne aluneca piciorul! Astazi tipam si strigam pentru ca ne dorim cu orice pret sa avem o pereche de asemenea sandale, marca Ralph Lauren!

Nume: Karly Jelly Sandal
Pret: 125 euro
81590.jpgMelissa by Vivienne Westwood: plastice cu toc

Regina stilului provocator britanic s-a asociat cu marca braziliana pentru a crea sandale din PVC in totalitate reciclat si foarte funky. In aceste sandale cu fundita flashy nu poti trece neobservata!

Nume: Lady Dragon Bow
Pret: 117 euro


81589.jpg
Grendha Jelly: plic ploc

In acesti balerini multicolori cu strasuri iti va veni cheful sa canti in ploaie si vei putea sa sari prin balti fara sa-ti fie teama ca-ti vei uda picioarele.

Nume: Ballerine Freedom Chic
Pret: 40 euro
81592.jpg
La Redoute: coming out

Pentru toate cele care au refuzat sa poarte sandalele din plastic cand erau mici, iata ocazia de a reveni asupra deciziei si de a scoate la plimbare autenticele meduze ale verii!

Nume: Meduze
Pret: 13 euro
81591.jpg

Grendha Jelly: smelly jelly

Arome fructate (capsune, lamaie, portocala sau ananas) si culori acidulate in versiunile balerini, gladiator sau sandale clasice nu te vor parasi toata vara.

Nume: Gladiator Fruits
Pret: 35 euro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

femeia perfecta
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right