Solduri: 8 motive sa nu cedezi tentatiei

Solduri: 8 motive sa nu cedezi tentatiei
  calendar_month        
Iti place aglomeratia densa, compacta si surexcitanta? In acest caz, soldurile sunt pentru tine, dar ia gandeste-te mai bine, chiar ai nevoie de al 15-lea tricou alb? Iata care sunt motivele pentru care nu merita sa-ti pierzi timpul prin magazinele cu reduceri.

1. Lumea

Iti place sa fii calcata in picioare de o gloata infierbantata? In acest caz, vei fi ca un peste in apa in magazinele supraaglomerate. Daca nu, fugi cat te tin picioarele.

2. Cele mai bune piese nu sunt NICIODATA reduse la pret

De cate ori n-ai pus ochii pe o rochie si n-ai vrut s-o iei la pret intreg, ci ai asteptat perioada soldurilor, iar cand aceasta a venit rochia nu era redusa si oricum nu mai aveau numarul tau?

3. Bugetul tau e in berna

Sa ne pastram cumpatul si sa rezolvam impreuna aceasta ecuatie ultra-simpla: preferi sa cumperi 3 tricouri, 2 rochii si 1 pantalon sau sa pleci in vacanta? Repeta aceasta intrebare de 10 ori pe zi. Imi vei multumi cand vei sta pe nisipul fierbinte.

4. Ai deja 14 tricouri albe

Da, e o piesa de baza, da, e super-redus. Dar chiar ai nevoie de al 15-lea tricou alb? Nu, evident.5. Nu ai timp de ele

Dupa o zi obositoare la serviciu, ce preferi: sa te bati pe bluze in magazine sau sa petreci o seara frumoasa in compania prietenilor sau a familiei? Daca iti iei inima in dinti si mergi totusi prin magazine, nu te mira daca te vei intoarce acasa cu picioarele ca doua butoiase de umflate.

6. Articolele nevandute si cele vechi sunt scoase de la naftalina

Soldurile reprezinta si ocazia vanzatorilor de a scoate articolele vechi, nevandute.

7. Nu rezisti in fata colectiilor noi

Daca iti permiti sa cumperi din colectia noua, ce rost are sa te complici cu soldurile?

8. Solduri sunt tot anul pe internet

Avantajele cumpararii de pe internet: esti instalata confortabil pe propria canapea, ai timp sa te gandesti la ce vrei sa cumperi, iei si o gustarica in acelasi timp.
Recomandari