Stralucire de atlas pentru Sarbatori

Stralucire de atlas pentru Sarbatori
  calendar_month        
Atlasul este unul dintre materialele cele mai "nobile": catifelat, chic, luxos si foarte utlizat in colectii de renume mondial, de la Narciso Rodriguez pana la Gucci. Puritana, severa, minimalista sau rafinata - atlasul este potrivit pentru a exprima toate formele pe care le poate imbraca starea de spirit a unei femei.

In acest sezon, atlasul este decretat materialul favorit pentru orice: fuste, simple sau cu dantela; rochii potrivite pentru o business lady care se doreste remarcata. Creatorii de la Prada, de exemplu, au prezentat publicului un ingenios model de palton care imbina tendintele de baza ale sezonului - poale in forma de clopot, maneca scurtata, broderii florale, unite intr-un stil pseudo-folcloric, precum si stralucirea materialului, care creaza iluzia fastului si a nobletii. Daca toate piesele pe care le-am amintit pana acum, pot constitui o tinuta de succes pentru reuniunile de sarbatoare cu colegii, atunci ceea ce va urma se aplica, mai cu seama, receptiilor mondene.

Este bine stiut faptul ca, atlasul este materialul pentru care designerii opteaza, de foarte multe ori, pentru crearea tinutelor de seara. Cele mai populare sunt modelele, ce transpun prin intermediul croielii epoci demult apuse.
O palarie sofisticata de seara, o pereche de manusi din saten, sau o brosa cu un design deosebit adaugate unei tinute in care predomina atlasul, sunt alegerea potrivita pentru cele dintre noi care se doresc admirate si in preajma sarbatorilor de iarna...

Recomandari