Targuri vintage

Targuri vintage
  calendar_month        
Fenomenul vintage a luat amploare in Romania, pana acum doar pe site-uri si prin initiativele targului My Grandma's Backyard. In aceasta luna se organizeaza 2 targuri cu haine si accesorii vintage.

Primul este targul organizat de Teatrul Nottara in weekendul 20-21 septembrie care se desfasoara de la ora 13 si pana la miezul noptii sau chiar mai tarziu, deoarece coincide cu Noptile Albe ale Bucurestiului.

Asa ca sunteti asteptati intre zidurile de la Curtea Veche pentru a imbina utilul cu placutul adica shoppingul cu muzica, teatrul, filmul si povestile de Bucuresti. Daca ploua teatrul Nottara ia toti participantii sub umbrela.
80191.jpg


Cel de-al doilea targ este organizat de ceainaria GreenTea si are loc pe 27 septembrie. Targul se numeste GreenTea's Vintage Fair si se doreste a fi asemanator cu yard sale-urile americane de pe peluzele din fata caselor.

Poate participa oricine si puteti vinde haine, accesorii, incaltaminte, bijuterii si chiar obiecte deco de care v-ati plictisit, dar care se afla intr-o stare buna.

Trebuie sa stiti insa ca exista o deosebire intre hainele vintage, retro si second-hand. Cele vintage apartin unor perioade demult apuse, gen 1800, anii'20, '30, cele retro din anii'70, iar cele second-hand din anii '90 incoace.

Recomandari