Tendinae must-have: ce incaltari purtam in acest sezon de primavara-vara

Tendinae must-have: ce incaltari purtam in acest sezon de primavara-vara
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
19 Aug 2022, 12:32
       
Care sunt tendințele în materie de încălțăminte pentru primăvara-vară? Ce pantofi, sandale, șlapi damă, saboți, balerini, pantofi cu toc și alți pantofi de damă sunt must-have pentru lunile de vară? În fiecare primăvară și vară, anumite modele de pantofi sunt un must-have. Dar, odată cu moda și tendințele, aceste stiluri se schimbă în fiecare an. În 2022, tendința este spre anii '70 și '90, iar acest lucru se poate vedea în anumite modele de pantofi care preiau codurile: vârfuri pătrate, culori stridente, șireturi înalte. Și apoi există modele de pantofi mai atemporale, pe care le poți purta de la o primăvară-vară la alta dacă sunt în stare bună.

În acest sezon, accentul se pune mai mult pe pantofii nuanțați cu culori pop, precum verdele neon, care continuă să-și asigure prezența în cartea de tendințe de modă de primăvară-vară 2022. Fuchsia, deja adoptată de cele mai trendy fashioniste ale generației noastre, și în special de cele reperate în jur. Una peste alta, iată tendințele esențiale acestei veri.

Saboți

Foarte la modă în 2022, saboții de damă au un aer vintage, boem și country chic! Cu vârful închis sau deschis, cu sau fără tocuri înalte, saboții sunt perfecți pentru a fi purtați vara. Depinde de tine să le adaptezi în funcție de circumstanțe și de propriile preferințe.

Șlapi damă

Flip-flops, care și-au început deja revenirea anul trecut, revin în sfârșit pe hartă și câștigă popularitate. În timp ce designerii nu ignoră modelul clasic plat, mai ales acei șlapi damă cu toc sunt cei care câștigă titlul de piesă a momentului. Nu-ți fie teamă să încerci să porți șlapi damă chiar și cu o rochie sau chiar să îi alegeți pentru un outfit de petrecere.

Balerini

A crede că a fost îngropată pentru totdeauna înseamnă a înțelege greșit moda. Balerinii, poate cel mai denigrat pantof, sunt hotărâți să revină în actualitate. Cu toate acestea, optarea pentru un model simplu iese din discuție! Cheia este să alegi o versiune unică, cum ar fi niște balerini cu vârful ascuțit sau cu elemente brodate.

Pantofi cu curele

Pantofii deschiși îmbracă glezna cu un set de curele la modă. O opțiune care funcționează la fel de bine cu o rochie ca și cu pantaloni scurți. Și o pereche de sandale cu curele este o opțiune la fel de bună. Sunt încălțări care pot fi puțin edgy, unici și te pot face să arăți foarte cool.

Bascheți sau adidași retro

Adidașii sunt în continuare un must, iar pentru această primăvară 2022, joacă cartea nostalgiei. Optați pentru modele sport, de inspirație vintage, care să se potrivească cu toate ținutele de vară. Bascheții sunt cu siguranță încălțări pe care trebuie să le avem vara în garderobă, sunt atât de versatili și ușor de combinat.

Sandale cu velcro

Departe de traseele de drumeție, sandalele cu velcro vor să-și găsească un loc în oraș. În varianta sa clasică, devine o notă excentrică a ținutei. Dar mărcile încearcă, de asemenea, să o facă mai glam cu materiale și culori originale. Nu trebuie să vă feriți să încercați sandale cu velcro, cu siguranță le veți putea potrivi cu multe piese vestimentare.

Mocasini

În acest sezon, pantofii foarte masculini sunt foarte populari. Opțiunea potrivită pentru a fura din garderoba acestor domni: mocasinul. Fie că este cumpărat direct de la raionul pentru bărbați, fie că este folosit ca sursă de inspirație pentru un pantof refăcut, este pantoful închis perfect pentru vară.

Pantofi cu platformă

Fără supărare celor mai refractari, pantofii cu platformă devin din nou adevărate referințe în materie de stil. Unul dintre motive? Succesul nebunesc întâlnit pentru pantofii Medusa semnați Versace, care au devenit legiune de când și-au însușit cele mai de succes fashioniste: Bella și Gigi Hadid, Léna Situations, Caroline Daur, Dua Lipa. Pentru primăvară, următoarea generație este asigurată de când brandurile, designerii de modă nu au ratat ocazia și oferă la rândul lor diverse perechi de pantofi cu talpă XXL.

Recomandari