Tendinte primavara-vara 2005

Tendinte primavara-vara 2005
  calendar_month        
Indraznim sa ne gandim putin la viitor? Chiar daca sfidam celebrul precept "Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-ti eforturile in prezent" (Buddha)...De ce sa nu sfidam, de ce sa nu indraznim daca astfel putem sa ne pregatim garderoba pentru primavara, respectiv vara ce ne asteapta? Vrem sa stim cum sa ne imbracam, cum sa rezonam cu suflul noului sezon. Vrem sa fim noi insine, dar sa fim altfel...Vrem sa ne redescoperim, nu?

De fapt indrazneala marcheaza sezonul, este un ingredient de baza in reteta unei tinute sexy si trendy. Primavara/vara 2005 readuc in atentie femeia anilor 50, optimista si ingenua, spontana si energica, scrutand cu privirea catre noi orizonturi. 2005 vine sa dezvolte, sa continue linii conturate deja in 2004 (culori luminoase, imprimeuri florale, fuste lungi sau scurte pline de feminitate, accesorii si bjuterii care pun in valoare feminitatea) dar aduce un plus de personalitate, erotism si distractie. Da, am zis bine...distractie. Anul acesta designerii ne preconizeaza un sezon plin de jocuri, ne lasa si chiar ne invita sa ne jucam cu culorile, texturile, materialele, ...cu ideile. Sezonul acesta ne e permis sa ne amuzam, sa experimentam, sa pufnim in ras, sa flirtam, sa fim erotice, sa magnetizam.

78151.jpgDesi se pastreaza si in 2005 trendul retro, elementul de noutate fata de 2004 este creativitatea si spontaneitatea in a face mixuri de culori, texturi, materiale, articole vestimentare. Foarte important este sa avem cateva informatii de baza in ce priveste culorile recomandate. Atentie! 2005 ne propune sa scoatem din garderoba culorile foarte tari, stridente, sau daca vrem neaparat sa folosim hainele respective trebuie sa le "camuflam" stridenta adaugand mult alb, tonuri luminoase, pastelate. Sa nu uitam ca importante sunt respectarea proportiilor si nota generala, detaliul este un pic secundar sezonul acesta.

78152.jpg
Suntem invitate deci sa concepem combinatii si sa ne punem imaginatia la incercare. Vom combina culori puternice cu culori neutre (de exemplu negrul cu beige, gri, tonuri pastelate), lung cu scurt (fusta lunga merge de minune cu o jacheta scurta), materiale uni cu materiale imprimate. Paleta de culori pusa la dispozitie de 2005 ne ademeneste prin culori vii, insufletite ca rosu coral, turquoise, orange, dar si prin culori metalice (auriu, argintiu) si culori neutre, care dau in plus o nota de romantism si feminitate(alb, beige deschis, gri deschis, culori pastelate. Sezonul sta sub semnul impingerii imaginatiei spre orizonturi noi, ne provoaca sa fim libere in gandire si deschise. Trebuie sa ne redefinim, sa ne deschidem inima si mintea, sa uitam de prejudecati si sa ne revigoram energia vitala. Vom folosi cat mai mult materiale stralucitoare, culori luminoase, bijuterii, cum am spus ni se da "deslegare" la culori metalice: auriu, argintiu..O geanta alba cu fermoar auriu ar fi de exemplu foarte sexi. Bineinteles sa nu uitam de asortarea gentii cu pantofii si celelalte accesorii: cureaua de la ceas, bijuterii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Curs de comunicare si creativitate pentru lidere
  • person

    "va invit la un cocktail de gandulete"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right