Tipsuri pentru impachetarea hainelor

Tipsuri pentru impachetarea hainelor
  calendar_month        
Iata cateva sfaturi pentru impachetarea hainelor atunci cand pleci in concediu. Tine minte ca hainele din materiale naturale se sifoneaza mai repede decat cele din materiale sintetice.

Inaite de a impacheta hainele, calca-le. Se vor face mai mici si nu se vor boti prea rau pe drum. Incheie fermoarele gecilor, nasturii cardiganelor sau vestelor.

Alege geanta potrivita. Un troler este cea mai buna alegere. Asigura-te ca are incuietoare cu cifru, roti multidirectionale, sa fie rezistent, rigid, bine compartimentat si maner extensibil.

Distribuie greutatea. Pune articolele grele si pe cele mai putin predispuse la sifonare la fundul gentii, iar pe cele fragile cat mai la suprafata.

Foloseste pungi de plastic. Pentru a evita patarea hainelor, impacheteaza cosmeticele inainte de a le pune in geanta in pungi de plastic si plaseaza-le in buzunarele laterale si nu deasupra hainelor. Incearca pe cat posibil sa le pui in picioare.
Tot pentru a minimiza sifonarea si frecarea hainelor, foloseste bucati de hartie sau pungi de plastic intre haine.

Pantalonii si unele tricouri pot fi infasurate pentru a evita sifonarea lor.

Foloseste sosetele si unele articole de lenjerie intima pentru a umple spatiile goale, pentru a asigura ca nimic nu se misca in timpul transportului.

Cand ajungi la destinatie atarna hainele pe umerase. Daca nu ai fier de calcat la dispozitie te poti folosi de acest truc: atarna hainele pe umerase in baie si da drumul la apa fierbinte. Aburul format va face cutele hainelor sa dispara.
Recomandari