Top 5 cele mai extravagante genti din lume!

Top 5 cele mai extravagante genti din lume!
  calendar_month        
Crezi ca geanta pentru care ai strans bani din ianuarie e scumpa? In comparative cu aceste modele, te vei bucura ca ai reusit sa gasesti ceva elegant sau vesel sub o suta-doua de euro.

1.In topul extravagantelor sta, cum altfel!, Chanel. Geanta "Diamond Forever" din piele de aligator a fost lansata in Decembrie, doar in 13 exemplare. Faimoasa emblema cu cei doi "C" suprapusi este acoperita cu nu mai putin de 334 de diamante incrustate in aur alb de 18 carate. Nu oricine si-o poate permite la un pret de peste 260,000 de dolari! Fiind lansata in editia limitata, geanta e mai degraba un obiect de colectie decat ceva ce ai purta in fiecare zi prin oras.

2. A doua pe lista extravagantei este geanta Birkin de la Hermes. Modelul este faimos de cand a fost creat si preturile variaza de la 6,000 pana la 15,000 de dolari, in functie de pielea din care este fabricata geanta. Cel mai scump model ramane insa Crocodile Birkin la un pret de 120,000 de dolari! Pretul ridicat se datoreaza si pielii folosite, dar si diamantelor de 10 carate incrustate in aur alb de pe manerul gentii.3. Accesorizarea gentilor cu bijuterii nu este ceva iesit din comun. A treia pe lista celor mai scumpe genti este "Precious Rose" creata de Leiber, care incorporeaza 1,016 diamante, peste 1,100 de safire roz si 800 de turmaline roz, toate incurstate in aur alb de 18 carate. Pretul? 92,000 de dolari!

4. Plicul Cleopatra al creatoarei Lana Marks e fabricat din piele de aligator si accesorizat cu 1,500 de diamante rotunde albe si negre care contureaza partea de sus a gentii. Doar cinci astfel de genti sunt fabricate pe an. La Oscaruri, doar o singura actrita poarta plicul Cleopatra in fiecare an, iar doua dintre cele care au avut ocazia sa-l poarte au castigat si marele premiu la respectiva ceremonie: Charlize Theron in 2004 si Helen Mirren anul acesta. Pretul modelului Cleopatra - 100,000 de dolari.

5. Ultima geanta de pe lista a fost creata de faimoasa Nancy Gonzalez. Modelul Porousus Bag este fabricat din piele rara de soparla si costa doar 30,000 de dolari. Ca sa faca rost de piele cat mai rara, de strut, soparla, sarpe sau aligator, designerii calatoresc in fiecare an pana in Hong-Kong si Australia, ca sa le ofere clientilor ceea ce cauta - exclusivism si raritate!

Sursa: www.berry.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

File din jurnalul Ei
  • person

    "invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca - sf.augustin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right