Trend: blugii taiati

Trend: blugii taiati
  calendar_month        
Denimul rupt, taiat sau franjurat nu prea si-a gasit locul decat prin anii '90, cu stilul grunge, asa ca e surprinzator cum revine in acest sezon.

79806.jpg


Modelul Kate Moss a facut un pictorial in revista Vogue de aprilie unde a purtat jeansi rupti, taiati si sfasiati. Si modelul Gisele Budchen a avut un astfel de pictorial, cu o pereche de blugi scurti, care ii aratau o parte din posterior in toata splendoarea lui.Pe catwalk designerul Christopher Kane a adus la lumina, prin colectia primavara/vara 08 acest stil de blugi. Ideea de blugi rupti a fost dusa la extrem de designerul Maison Martin Margiela care prezinta cateva modele de jeansi sfasiati parca de un caine fioros.
De la jeansi, la fuste, la pantaloni scurti, denimul rupt este adoptat si de o serie de celebritati, precum cantareata Lily Allen sau actrita zbuciumata Lindsay Lohan.

79807.jpg


Si totusi ce diferenta este intre stilul jeansilor purtat in 2008 fata de cel purtat in anii '90? Raspunsul sincer este ca nu exista nicio diferenta. Adica nu foarte mare, diferenta fiind mai degraba in felul cum sunt purtati astfel de pantaloni si cu ce sunt accesorizati.

Spre deosebire de rebeliunea heavy metal din anii '80, sau de jeansi grungy purtati mai neglijent in anii '90, trendul actual dezvaluie un corp sexy.


Deci, vei purta blugi rupti anul acesta?

Recomandari