Trend de toamna: anii '20

Trend de toamna: anii '20
  calendar_month        
In toamna 2008, glamourul starurilor din filmele vechi si doamnele sofisitcate ale anilor ?20 sunt reinterpretate.

80114.jpg

80113.jpg


Volanase , margele, franjuri, broderii, dantele, rochiile cu talie joasa (inspirate din rochiile de ceai) si accente din garderoba masculina sunt cateva din elementele care vor aparea in aceasta toamna.

Linia taliei rochiilor nu mai este empire si nici la jumatate, in timp ce franjurile si penele sunt incorporate in linia gatului topurilor, iar palariile in forma de clopot sunt la mare cautare. Hainele inspirate din piesele vestimentare vintage sunt reinterpretate intr-o maniera moderna.


In termeni de fashion, anii ?20 ofera femeilor alegerea intre masculin si feminin. Pot alege bucle inocente si machiaj mat, in combinatie cu volanase si pene, sau tinute masculine cu talie joasa si parul lins.

Greta Garbo si Norma Shearer sunt starurile care stau la baza colectiilor toamna/iarna 2008/2009.

Chris Benz include in colectia lui, rochii stil trenci din straturi suprapuse si jachete in culori pastelate. Designerul merge pe ideea unui look masculin mai soft. Culorile pe care le foloseste merg de la violet mura pana la bleu-uri si rozuri prafuite.

Heidi Handler, designerul brandului Lovenia, a avut-o ca muza pe bunica sa, care a crescut in anii ?20. Detaliile colectiilor se gasesc in margele si pliseuri. Rochiile sale cu talie joasa nu numai ca sunt confortabile, dar reflecta si perioada jazz cu apreciere fata de formele naturale ale femeii.

Recomandari