Trend: umarul gol

Trend: umarul gol
  calendar_month        
Daca nu am fost binecuvantate de la mama natura cu un bust apetisant sau picioare lungi ca o zi de vara avem oricand o alta alternativa, aceea de a accentua alta parte a corpului.

Vara asta putem opta pentru o rochie sau un top care merge pe trendul umarului gol.

De unde a inceput totul

Ca toate trendurile din 2008, ideea de a purta haine care-ti lasa un umar gol vine din 2007 si a fost inceputa de modelul Kate Moss.

Apoi am putut observa topuri si rochii care lasa un umar gol la vedete precum Paris Hilton si la Kate Bosworth.
Celebritati care au adoptat tinute cu un umar gol

La premiera filmului Iron Man, Gwyneth Paltrow a purtat o rochie care-i lasa un umar gol. Rochia era semnata Jean Paul Gaultier si a facut parte din colectia couture primavara/vara 2008. Actrite ca Mandy Moore, Mischa Barton sau Jessica Alba au purta si ele tinute care le dezvaluiau un umar sexy.

79769.jpgNu doar rochii

In mod normal, ai tentatia sa te gandesti ca doar rochiile pot avea o astfel de croiala, dar nu e chiar asa. Victoria Secret a scos pe piata costume de baie one piece care lasa un umar gol. Si nu numai acest brand a facut asa, ci si Gucci chiar in colectia de anul acesta.

79770.jpg


Pe podium

Unde mai poti vedea astfel de piese vestimentare? Multumita designerilor, colectiile de moda sunt pline de astfel de exemple. Foarte multe rochii din sezonul toamna/iarna 08/09 merg pe aceasta idee.

Donna Karan, Gucci, Alex Perry, Lela Rose si Herve Leger sunt doar cateva nume.

Recomandari