Trendul militaresc

Trendul militaresc
  calendar_month        
O alta tendinta pentru toamna/iarna 08/09 este tredul militaresc, trend ce combina putin din stilul rock si din look-ul Sergeant Pepper, a celor de la Beatles. Stilul pentru acest sezon este lustruit si luxos si a mai fost in tendinte si in toamna lui 2005.

In show-ul Temperly, trendul militaresc este unul foarte sexy iar ca accesoriu s-a folosit sapca politieneasca. Collette Dinningan a mers pe evidentierea umerilor prin diverse ornamente.

Haine si accesorii in stilul militaresc

Daca ai chef sa te joci putin cu acest trend pune-ti o haina cu epoleti, prinde cateva insigne sau medalii si lustruieste-ti bocancii.

Trenciurile sau jachetele trebuie sa aiba nasturi din bronz sau alama.

In plus, jachetele sau trenciurile trebuie sa dispuna si de o captuseala dubla in dreptul pieptului. Umerii hainelor trebuie sa fie drepti si sa aiba atasati nasturi din alama. Gulerul acestor haine este inalt, tocmai pentru a tine de frig. Acest fel de trenciuri se potrivesc indeosebi femeilor cu forma corporala de para, intrucat contrabalanseaza cu posteriorul.
80348.jpg


Opteaza pentru ghete sau cizme inalte, accesorizate cu diferite catarame si fermoare.

In loc de pantaloni poti apela si la colanti. Inspira-te din vestimentatia garzilor din Atena.

Nu uita de detaliile aurite.

Stil militaresc feminin

Pentru a nu cadea in extrema look-ul prea masculin poti feminiza putin stilul prin apelarea la o haina militareasca din catifea pe care sa o combini cu pantaloni skinny si cizme inalte.
Recomandari